23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du prøvet Keflico's nye Terrasseberegner? - www.keflico.com/terrasseberegner

Keflico A/S har udviklet en nem og overskuelig terrasseberegner til dig, der står over for et terrasseprojekt, og hurtigt vil have overblikket over dit forbrug af brædder og tilbehør. Og du kan bruge den lige så tosset, som du vil.

Den nye beregner giver dig et hurtigt overblik over ikke alene dit forbrug, men også dine mange muligheder for valg af smukke terrassebrædder i træ. Du kan springe direkte til beregneren via dette link, og afslutningsvis kan du printe din beregning til eget brug eller, hvis du er privatperson, til at fremvise hos din nærmeste tømmerhandel/byggemarked.

Lyder det som noget for dig? Prøv den med det samme: www.keflico.com/terrasseberegner

Hent også inspiration til dette års terrassesæson i vores nye brochure "Terrasse og facade i træ 2017".

Kontakt os på tlf. +45 9813 3544 eller info@keflico.com for priser og uddybende informationer med mere.

 

HUSK at Keflico A/S udelukkende er B2B forhandler, du kan derfor som privatperson ikke købe produkterne direkte hos os. For tilbud eller spørgsmål vedr. vores produkter, henviser vi dig derfor til din nærmeste tømmerhandel/byggemarked.

BEMÆRK: Alle udregninger er udelukkende vejledende.

FORBEHOLD: Du skal være opmærksom på, at denne beregner er baseret på en enkel kvadratisk/rektangulær terrasse. Beregneren tager således ikke højde for variationer i den endelige konstruktion af din terrasse. Ligeledes tages der ikke højde for de konkrete længder på terrassebrædderne samt anvendelse af dobbeltstrøer ved samlinger.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Send til en kollega

0.063