23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BLCview præstenterer: Sune From om anvendelsen af 3D BIM i Nyt Hospital Nordsjælland

Project Director Sune From fra Nyt Hospital Nordsjælland fortæller i det seneste BLCview om deres store ambitioner for anvendelsen af 3D BIM modeller på projektet, samt hvilke fordele der ligger heri.

"Det er helt klart måden at bygge på nu om dage efter vores opfattelse", sådan siger Project Director, Sune From om 3D BIM i det seneste BLCview.

I sommeren 2018 forventes det fysiske byggeri af Nyt Hospital Nordsjælland påbegyndt, og her er forventningerne og ambitionerne til et transparent byggeri og et effektivt samarbejde mellem byggeriets parter store. Det er blandt andet gennem anvendelsen af 3D BIM at dette skal virkeliggøres. "Sandheden er i modellen", fortæller Sune From. Alle supplerende tegninger og beskrivelser skal ses som et supplement til modellen. Det er modellen, der er det centrale databærende fundament for hele byggeriet.

Byggeriets Ledelsescenter (BLC) inviterede Sune From i studiet for at fortælle om det smukke og inspirerende projekt, deres visioner for byggeriet, samt de erfaringer, de har opnået indtil nu. 

Besøg kanalen her og tryk på abonnér - så får du at vide, hver gang der er nyt på kanalen. Indlægget fra Sune From og de andre oplægsholdere findes også som podcast her.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047