23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for Early Bird-rabat på konferencer om skolebyggeri og kystsikring

I efteråret afholder Nohrcon flere spændende konferencer - og i dag er det sidste chance for at tilmelde sig til særpris til vores nye konference om kystsikring og den årlige konference om skole-, børneinstitutions-, og campusbyggeri.

Der er gang i bygge- og anlægsbranchen i disse år, og ikke mindst på skole- og anlægsområdet, hvor kystsikring har fået større fokus efter de seneste stormfloder bl.a, ved Roskilde Fjord.

Derfor sætter Nohrcon fokus på emnerne på to spændende konferencer i efteråret:

Fremtidens kystbeskyttelse og sikring af kyster
27. september 2017, Roskilde

Fremtidens skole og læringsrum 2017
3.-5. oktober 2017, København

EARLY BIRD-RABATTEN TIL BEGGE KONFERENCER UDLØBER D. 1. JULI!

 

På Nohrcons kystkonference bliver du opdateret på den nyeste viden og de nyeste regler inden for kystbeskyttelse og sikring af vores havne og kyster mod stormflod, oversvømmelser og naturkatastrofer. Du får mulighed for at høre om og lære af andres erfaringer, så du kan bygge videre på dem i dit daglige arbejde, og du kan være med til at nuancere debatten om beskyttelse af vore kyster og kystnære områder nu og i fremtiden. Efter konferencen får du mulighed for at tage med på en studietur og besigtige et stormflodsområde ved Roskilde Fjord og høre om de tiltag, kommunen har iværksat.

 

På Nohrcons skolekonference bliver du opdateret på den nyeste viden inden for skolebyggeri i Norden. Du får mulighed for at høre om og lære af andres erfaringer, så du kan bygge videre på dem i dine egne projekter med skolebyggeri og -indretning. Konferencens program bevæger sig i spændingsfeltet mellem pædagogik, arkitektur og indretning. I løbet af konferencedagene kan du både høre om byggeri af skoler, børneinstitutioner og campusdannelse/videregående uddannelser - og tage med på studieture til spændende nybyggeri. Se hvem der allerede deltager på konferencesiden.

 

Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Infrastruktur & Anlæg, og Personlig udvikling på vores nye hjemmeside:

www.nohrcon.dk

Vi håber vi ses i efteråret!

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062