23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IMI Precision Engineering udvider grænsen for lave temperatur områder i trykkontrol applikationer

Den fjederbelastede J50 regulator fra IMI Precision Engineering tilbyder nu et udvidet temperaturområde og er dermed i stand til at operere sikkert fra -50 °C til + 150 °C.

Regulatoren leverer hurtig og nøjagtig styring af udgangstrykket i udfordrende og ekstreme miljøer.

J50 serien er ideel til applikationer, der indeholder automatisering af ventiler, kompressorsystemer, trykprøvningssystemer, brandbekæmpelsessystemer, systemer til dykning, distribution af gas og gasblandingssystemer samt applikationer til test og afprøvning.

Regulatorerne har et afbalanceret, fjederbelastet tryk med en bred variation af muligheder for valg af afgangstryk, fremragende miljøvenlig korrosionsbestandighed og mulighed for trykovervågning.

J50 tilbyder ekstraordinært trykkontrol til en bred vifte af kritiske applikationer i mere eller mindre aggressive miljøer. Den lavere temperatur kapacitet ved -50 °C er især nyttig for vores kunder, der arbejder i udfordrende applikationer i Det Kaspiske Hav, Kina og nordligste USA, hvor den omgivende temperatur kan falde til en lavere driftstemperatur end de fleste trykregulatorer kan klare, i op til tre måneder året. Pålidelig og præcis trykreguleringsudstyr til sådanne applikationer kan være svær at finde – hvilket har været drivkraften bag udviklingen af J50 serien fra IMI Precision Engineering.

Yderligere information kan rekvireres hos IMI Precision Engineering på telefon +45 44 500 800 eller via email DKnorgren@imi-precision.com.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713
P nummer: 1002086335

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.062