Sov til du føler dig udhvilet

| Medlemsnyhed | Indrykket af CRECEA A/S

Det er ikke spild af tid at sove, læs her hvorfor.

”At sove er bestemt ikke spild af tid, for der sker rigtig meget, når vi sover”, siger CRECEAs læge med speciale i arbejdsmedicin, Jens Brandt. Søvnen er vigtig for vores indlæring, for vores psyke og for vores restituering. I starten af natten i den dybe søvn genopbygges vores muskler, og om morgenen i drømmesøvnen restituerer hjernens tankevirksomhed, og vi får styr på følelser og tanker.

Generelt kan man sige, at hvis man sover bedre, er der mindre risiko for sygdomme som diabetes, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, Alzheimer/ demens, immunapparat, og vores trivsel og humør bliver påvirket positivt.

Derfor er der rigtig god grund til at optimere vores søvn, og 8 timers søvn er bestemt ikke for meget for nogen, mens det er rigeligt for andre. Jens Brandts allerbedste råd er derfor, at man skal indrette sin søvn, så man når at sove, til man vågner af sig selv og ikke af vækkeuret.

Hvis du vil blive klogere på, hvad søvnen betyder for vores trivsel, så afholder CRECEA i efteråret et gratis morgenmøde om Søvn, stress og trivsel. Morgenmødet afholdes i Aarhus, Odense og København. Læs mere og tilmeld dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CRECEA A/S

Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Danmark
CRECEA A/S

Send til en kollega

0.125