23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oluf Jørgensen A/S med i boligprojekt i ambitiøst udviklingsområde

Oluf Jørgensen A/S er bygherrerådgiver på endnu et spændende boligprojekt, hvor der opføres 160 lejligheder på i alt 13.500 kvm. i Cortex Park ved siden af Syddansk Universitet i Odense.

Ambitiøst udviklingsområde

Cortex Park er beliggende i et attraktivt område ved Campus Odense, et af Danmarks mest ambitiøse udviklingsområde for forskning, uddannelse og erhverv. Over de næste 10 år bliver der investeret mere end 20 milliarder kroner i at skabe et innovativt miljø i europæisk topklasse med et af Danmarks nye supersygehuse, en af Danmarks største forskerparker og et endnu stærkere Syddansk Universitet som nærmeste naboer. I 2020 kommer letbanen til området og giver mulighed for en nem og bekvem transport fra Odense centrum til den nye bydel, som efter planen skal indeholde både virksomheder, forskerpark, et hotel samt boliger. Allerede nu er der stor interesse efter både kollegieboliger, samt øvrige boligtyper i dette nye område.

Første lejligheder færdige i 2018

De 160 nye lejligheder med i alt 13.500 kvadratmeter kommer til at være i to blokke med en gårdhave i midten og placering ved både sø og skov.

Byggeriet er projekteret af to Odense-firmaer Archidea Arkitekter og OBH Rådgivende Ingeniører. Det er Dansk Boligbyg Odense, der opfører det i totalentreprise.

Oluf Jørgensen A/S fungerer som bygherrerådgiver for Humlebo Gruppen, der står bag projektet og efter planen skal de første lejligheder afleveres allerede i slutningen af 2018. 

---

FAKTA

Oluf Jørgensen A/S er et rådgivende ingeniørfirma med 130 medarbejdere fordelt på 5 kontorer, der udover Odense er placeret i hhv. Aarhus, Horsens, Roskilde og København.

OJ Rådgivende Ingeniører A/S
Langmarksvej 34
8700 Horsen
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32762646

Send til en kollega

0.047