23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde i taghøjde på Skanderborgboliger

Nyt undertag fra Isola holder effektivt fugten ude på 18 tagrenoverede boliger i Søhøjlandet. Hemmeligheden bag er et skridsikkert produkt, rådgivning og et vellykket samarbejde mellem projektets parter.

Udløber
31. december 2024

For Isola er rådgivningen og det løbende samarbejde mellem projektets parter centrale kriterier for at opnå det bedste slutresultat. Og det er netop, hvad der ifølge parterne er lykkedes mellem forhandler, leverandør og entreprenør til tagrenoveringen af boligerne under Midtjysk Boligselskab i Skanderborg. Her er der blevet monteret dampspærre og Isola Isokraft som undertag:

Rådgivning og samarbejde

– Vi har pillet det eksisterende tag af, monteret dampspærre mellem spærene, ny isolering og nyt, Isokraftundertag, og samarbejdet med Isola er forløbet rigtig fornuftigt, siger Johannes Loehr-Petersen, projektleder hos entreprenørfirmaet Enemærke & Petersen A/S, og fortsætter:

– Isolas Roald Sølager har fulgt processen tæt og bl.a. været med ude på byggepladsen, koordineret med arkitekten, at løsningen er som foreskrevet – samt undervist vores tømmersvende i forhold til udbudsbeskrivelsen og korrekt udførelse.

God, bedre, bedst

Hvis man tænker i de kvalitative kategorier god, bedre, bedst, så hører undertaget Isokraft ifølge Isola til i sidstnævnte gruppe på alle parametre. Det skyldes ikke mindst belægningen på Isokraft, der er bestrøet med fint skifergranulat, hvilket gør taget skridsikkert og UV-bestandigt. Dertil kommer de samme fordele som andre Isola-løsninger såsom 20 års totalgaranti, selvklæbende kanter og mulighed for taghældninger ned til 6 grader. Det er et ekstra kraftigt, diffusionstæt og fleksibelt undertag, der giver fuld beskyttelse, og det kan derfor stå utildækket uden færdig tagdækning i lange perioder, hvilket kan være en fordel, hvis man f.eks. bygger tag om efteråret.

Boligerne i Skanderborg står dog klar med tagbeklædning inden vinteren, og det er muliggjort bl.a. via godt samarbejde mellem parterne og Isolas fokus på vidensdeling, opdateringer under hele projektforløbet og personlig rådgivning. Også hos forhandleren af Isola Isokraft til projektet i Skanderborg, Optimera, ser man klare styrker i rådgivningen og fagmandens solide viden om produkterne:

– Èt er, hvad vi kan læse os til, noget andet er at have fagmænd ude, der virkelige er inde i alle detaljer også til mere komplekse montager, og Isola er med fra kælder til kvist. De er hands on og enormt innovative i forhold til at sikre, at vi får lavet tingene rigtigt, så det har været et fantastisk samarbejde, lyder det fra Jørgen Mikkelsen, regionschef i Optimera.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.062