Nydahl VVS sparer tid og penge med FlexBox

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

VVS-ejer Ronni Nydahl er ikke i tvivl – Saniståls FlexBox-koncept, hvor man bestiller varer direkte fra byggepladsen og modtager dem en time senere - sparer hans virksomhed og kunder både tid og penge.

”FlexBox er en super service for vores installatører. Der er penge at spare for alle parter,” forklarer en begejstret Ronni Nydahl, ejer af den Østerbrobaserede virksomhed, Nydahl VVS.

Ronni Nydahl og hans svende benytter flittigt FlexBox, den snart etårige landsdækkende ordning fra Sanistål. Og spørger man mester hvorfor, er sagen ganske klar:

”Skulle min montør selv hente varerne hos grossisten, skulle han ud til kunden, konstatere, hvad vi mangler, gennem tung trafik, måske lige veksle et par ord med grossisten og så tilbage. Det ville oftest tage mere end en time. Med Flex-Box kommer varerne inden for en time, og jeg undgår spildtid, fordi jeg hele tiden har mine svende i gang med opgaven.”

Godt for firmaet – godt for kunden
Ronni Nydahl fremhæver, at ordningen er særlig givtig for en virksomhed, der som hans, bor i en større by og har mange mindre dag-til-dag opgaver. Uden ordningen skulle han i stedet for bestille større partier fra hovedlageret og ville ende med selv at måtte lagre meget af det.

”Det er jo svært at vide på forhånd, hvad vi skal bruge til sådan nogle opgaver. På den her måde sparer vi både tid og penge – og det samme gør kunderne, der samtidig oplever, at vi ordner opgaven hurtigere,” mener Ronni Nydahl og understreger, at han også fremover vil bruge ordningen.

FAKTA OM FLEXBOX
> Bestil varer fra nærmeste Sanistål-butik, modtag dem 1 time senere direkte
på arbejdspladsen.
> 1 colli inden for en radius af 10 km. koster 99 kroner
> I en radius af 20, 30 eller 40 km – koster det henholdsvis
> 199 kroner (leveringstid: 1 time)
> 299 kroner (leveringstid: 1,5 time)
> 399 kroner (leveringstid: 2 timer)
> Fyld bilen op til 1400 kg. Tiden er den samme, prisen henholdsvis:
> 199 kroner (10 km. radius)
> 299 kroner (20 km. radius)
> 399 kroner (30 km. radius)
> 499 kroner (40 km. radius)
> Ordningen gælder brofaste adresser, og der er tillæg ved betalingsbroer

Læs mere om FlexBox her >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.103