Dansk Halbyggeri A/S: Ny prækvalifikation til DTU Risø Forsknings- og testbygning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Halbyggeri A/S

Dansk Halbyggeri er prækvalificeret til at afgive tilbud på totalentreprise på den nye Forsknings- og testbygning til DTU Risø – en halbygning til afprøvning af vindmøllevinger.

Dansk Halbyggeri A/S er i samarbejde med Gotlieb Paludan Architects og rådgivende ingeniør ISC udvalgt til prækvalifikationen til udbuddet i totalentreprise på opførelse af den nye Forsknings- og testbygning. Projektet omfatter projektering og opførelse af en ca. 1870 m2 stor halbygning kaldet Large Scale Facility, som skal bruges til afprøvning af vindmøllevinger i forskellig længde. Den nye bygning skal indgå som en del af den eksisterende bygningsmasse på DTU Risø Campusområde, og skal derfor i udtryk og materialevalg indgå naturligt i helheden.

I alt er fem ansøgere blevet prækvalificeret til opgaven ud fra kravet om referencer af byggerier med en tilsvarende kompleksitet og/eller størrelse udført i totalentreprise. Denne type byggerier er blandt Dansk Halbyggeris kernekompetencer, og virksomheden har mange referencer fra tilsvarende projekter som byggeriet på DTU Risø.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Halbyggeri A/S

Marktoften 9
8464 Galten
Danmark
Dansk Halbyggeri A/S

Send til en kollega

0.113