23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se filmen om Danmarks største nedrivning

Tscherning afsluttede i sommer den til dato den største private nedrivning i danmarkshistorien, Postterminalen i København. Se den spændende video om projektet her

2019 har været et begivenhedsrigt år her hos Tscherning.

En af de største af begivenhederne har samtidigt været vores største nedrivningssag nogensinde. Og til dato den største private nedrivning i danmarkshistorien; Postterminalen i København.
Postterminalen blev opført i 1979, men var ikke længere tidssvarende og måtte lade livet. Placerin-gen imellem en af Københavns mest trafikerede veje og togskinnerne ved indkørslen til hovedbane-gården gjorde det til en enormt kompleks opgave, som du kan læse mere om HER

Projektet er nu endeligt afsluttet for vores vedkomne, og matriklen er givet videre.
Når man i dag kører forbi Postgrunden er der jo ikke meget at se af vores kæmpe arbejde, der har strakt sig over flere år og tusindvis af mandetimer – eller det flotte resultat. Det ligger jo ligesom lidt i opgaven, at når vi fjerne noget – så er det væk.

Derfor har vi fået lavet en lille film om den store sag, som vi er utroligt stolte af at kunne vise dig her. God fornøjelse!

Tscherning
Guldalderen 32
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26378443
P nummer: 1003211110

Send til en kollega

0.047