23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moland Byggevarer A/S nedlægger porebeton aktiviteter

I forbindelse med Moland Group’s vækststrategi har vi besluttet, at øge fokus og tilføre ressourcer til projektsalg, produkt- og kompetenceudvikling indenfor kerneforretningen trægulve.

Vores øgede fokus på produktområdet trægulve vil komme såvel nye som eksisterende kunder til gode.

Moland Byggevarer A/S vil fortsætte med, at yde branchens bedste service, med god rådgivning samt et bredt produktsortiment og vi ønsker fremadrettet, at blive endnu mere nærværende i projektbearbejdningsfasen.

Dette markant øgede fokus på salgsprocesserne og produktudvikling af produktområdet trægulve betyder også, at vi har været nødt til at foretage fravalg af eksisterende produkter i gruppens portefølje.

Vi skal derfor meddele, at Moland Byggevarer A/S har besluttet, at nedlægge og afvikle afdelingen der står for salg af porebeton. Vi ønsker naturligvis at afvikle porebeton afdelingen smidigst muligt og vil gøre alt for at betjene vores kunder på bedst mulig vis i afviklingsfasen.

Vi har fortsat mulighed for at betjene jer og jeres kunder til og med 1. januar 2016. Efter 1. januar 2016 er porebeton ikke længere at finde i Moland Byggevarer A/S’ produktsortiment.

Såfremt I har spørgsmål til ovenstående er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os.

Kontakt informationer:
Koncernsalgsdirektør Carsten Rønberg, M: +45 2222 2902, E: cr@moland.biz
Salgschef Moland Byggevarer A/S Lars Kjærsgaard Christensen, M: +45 2222 2905,
E: lkc@moland.biz.

Moland A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485484
P nummer: 1000393694

Send til en kollega

0.046