23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundeservice over hele linjen

I nybyggerier, hvor materialernes egenskaber kendes, kan man regne sig frem til, hvad ankre og skruer kan bære. Men især i renoveringssager, hvor materialernes alder og bæreevne måske er ukendt, kan man ikke være sikker på, hvad materialerne kan holde til uden at have lavet en udtræksprøve først.

Som en del af deres service tilbyder Würth Danmark A/S deres kunder at lave gratis udtræksprøver. ”Hvis en kunde eksempelvis står med en renoveringssag og er i tvivl om, hvad de materialer, han står med, kan holde til, så kan han ringe til os, og så kommer vi ud og laver en gratis udtræksprøve for ham”, lyder det fra Bo Illum Jørgensen, der er bygningsingeniør hos Würth. Han fortsætter: ”Grunden til, at vi yder vores kunder denne service, er, at vi gerne vil give dem ekstra sikkerhed i forbindelse med brugen af Würths produkter”.

Som et yderligere tiltag i arbejdet med kvalitet og rådgivning lancerede Würth i sommeren 2009 et beregningsprogram til ankre og efterindlimede armeringsjern i beton. Programmet er tilgængeligt på hjemmesiden, hvor kunderne selv kan gå ind og beregne udtræksværdien for de produkter, der arbejdes med. Würth lancerer i foråret 2010 et dimensioneringsprogram til skruer, og det vil ligeledes være tilgængeligt på www.wuerth.dk.


Hvis du ønsker at vide mere om Würths udtræksprøver eller udregningsprogrammerne, er du velkommen til at kontakte marketingchef Allan Fledelius Hansen på tlf. nr.: 79 32 32 32.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.049