23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fyld op med PyroBubbles® under transport

PyroBubbles® fra DENIOS er dit nye fyldstof i transportkasser

Skal du transportere lithium-ion batterier og nægter at gå ned på sikkerheden? Så er det PyroBubbles® fra DENIOS, du skal have fat i. Brug PyroBubbles® som fyldstof til opbevaring og transport af lithium-ion batterier (UN 3480, UN 3090).

 

Hvad er PyroBubbles®?

PyroBubbles® er fyldstof fra DENIOS, som er genialt at anvende, hvis du skal opbevare eller transportere lithium-ion batterier (UN 3480, UN 3090). PyroBubbles® består hovedsageligt af siliciumdioxid med en gennemsnitlig kornstørrelse på 0,5 til 5 mm.

 

Hvad kan PyroBubbles®?

Så hvad kan PyroBubbles®, og hvorfor er PyroBubbles® noget, som du bare må investere i? Først og fremmest, så absorberer PyroBubbles® elektrolytter og er BAM testet. Dernæst er det også vigtigt at fremhæve, at PyroBubbles® har stor holdbarhed, lave omkostninger, er vedligeholdelsesfri og er 8-10 gange lettere end sand!

 

Sluk brande med andet end vand

Det ekstra smarte ved PyroBubbles® er, at det kan bruges til at slukke brande, som ikke skal eller kan slukkes med vand. Når branden er slukket, vil der ikke være skader fra slukningsmidlet – altså PyroBubbles® - på lithium-ion batteriet, og PyroBubbles® kan genbruges igen og igen og igen… Med PyroBubbles® er du beskyttet mod pludselige opståede brande fra lithium-ion batterier.

 

Lithium-ion batterier er farlige sager…

Brugen af lithium-ion batterier er på vej op, og du finder dem i cykler, biler, el-løbehjul og endda i el-værktøjet, som dine medarbejdere benytter hver dag i din virksomhed. Dog skal du altid huske, at beskadigede lithiumbatterier altid er ’farligt gods’ under transport. Derfor skal de også transporteres korrekt og sikkert. Det er her, at PyroBubbles® kommer ind i billedet.

 

Er du tosseglad for certificerede løsninger?

PyroBubbles® som fyldmiddel i transportbeholdere og transportcontainere af stål eller plast er en kanon og en certificeret løsning til sikker opbevaring og transport af defekte lithium-ion batterier i henhold til ADR 2019 (SV 376, SV 377, SV 310, P 911). Så er du tosseglad for certificerede løsninger, skal du vælge PyroBubbles®.

 

Find PyroBubbles® i vores webshop

Er du blevet varm på PyroBubbles®, kan du finde en pose eller to lige her i vores webshop. Har du brug for yderligere rådgivning, er du altid velkommen til at ringe til os på 76 24 40 80.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Send til en kollega

0.031