23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moderne tagmembran med selvklæbende overlæg

Sikker tagdækningmed lang levetid

Udløber
31. december 2024

Isola Selvbygger 3° er en moderne tagmembran udviklet i og til vores barske nordiske klima. Vind, nedbør og store temperaturudsving stiller store krav til styrke, fleksibilitet og holdbarhed.

Mange anvendelsesmuligheder
Både til moderne og traditionelle tagtyper Isola Selvbygger er et sikkert valg til de fleste tagtyper og egner sig både til moderne og traditionelle byggerier. Tagmembranen kan anvendes på tag med meget lav hældning og er derfor en fornuftig og sikker løsning til moderne skråtage. Styrken og den lave vægt betyder, at produktet også er et godt valg til sommerhuse, garager og fritidshuse med traditionelt sadeltag. Isola Selvbygger er lige velegnet til nyt tag og ved renovering af eksisterende tage.

Isola Selvbygger er damptæt og kræver derfor en ventileret tagkonstruktion. Ved isolerede tage skal der etableres et luftmellemrum mellem isolationen og undertaget (min. 50 mm).

Robust og elastisk
Produktet består af en robust polyester/glasfiberstamme i kombination med en elastisk og fleksibel polymerasfalt. Oversiden er belagt med skifergranulat og bagsiden er påført en plastfilm. Den virker som et glidelag, så membranen ikke klæber sig fast til underlaget.

Tætte og sikre samlinger
Tagmembranen har et selvklæbende overlæg, der sikrer en enkel og hurtig montering. Den kraftige klæbeeffekt giver en sikker limning helt ned til + 5 °C. Ved montering ved lavere temperaturer anvendes en varmluftspistol på de klæbende flader. Overlæg udover endesamlinger forsegles med Isola Fugemasse.

Læs mere her

Underlag
Selvbygger kan anvendes på bærende undertag af rupløjede tagbrædder eller fugtbestandige krydsfinerplader. Det er vigtigt, at underlaget ikke udsættes for fugt/regn før monteringen. Træ kan sætte sig under tørring, hvilket kan forårsage buler og ujævnheder i tagmembranen.

Værktøj
Isola Selvbygger 3° er nem at tilpasse og montere på taget. Hammer, papsøm og kniv er alt hvad der er nødvendigt. Varmepistol bør benyttes ved lave temperaturer.

4 farver
Isola Selvbygger 3° fås i farverne: Skifergrå, sort, teglrød og krystalsort. Det anbefales, at der anvendes produkter med samme produktionsdato på samme tagside for at undgå forskellige farvenuancer.

Tilbehør:
Isola Fugemasse, Isola Trekantliste stålprofil, Isola ventilationshætte, Isola Flexitæt til indvendige og udvendige hjørner.

Læs mere her

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.047