23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSE - MONTAGE i endnu et samarbejde med HHM

Det nordsjællandske entreprenørvirksomhed HHM A/S skal opføre projektet på Farum Hovedgade 46-48. BS FALSE - MONTAGE skal levere og montere pladefalse til byggeriet.

Vi er stolte over at skulle indlede endnu et godt samarbejde med HHM A/S. Pladefalsemontagen skal opstarte i begyndelsen af 2021, hvor over 500 løbende meter pladefalse skal implementeres i bygningen, der skal huse både erhverh samt luksuslejligheder. 

Fra buildingsupply.dk 

Banktorvet i Farum kommer til at skabe rammen for Danske Bank, Rema 1000, fire forretninger og en cafe samt 13 luksuslejligheder. Til projektet hører et p-pladsområde med plads til 71 biler og en p-kælder med plads til 18 biler. 

Projektet er ifølge HHM blevet til i en samarbejdsmodel om tidlig involvering, hvor entreprenørselskabet har siddet med fra projektets start for to år siden. 

Totalentreprisen bliver gennemført med HHM som totalentreprenør i samarbejde med Mangor & Nagel samt AFM Rådgivende Ingeniører. 

Byggeriet går efter planen i jorden i juli og skal stå færdigt i november 2021.

 BS FALSE MONTAGE – Omtanke for byggeriets processer

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et element-råhul, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk.

BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid, samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.  Vi vil udføre lige linjer i byggeriet og kan fejre 10 år uden revner.

Find referencer, detaljer samt beskrivelser på vores hjemmeside: www.bsfalsemontage.dk 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.047