23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmepumpe giver besparelse på tusindevis af kroner

Birgit og Gunner Jørgensen fik i september måned installeret en varmepumpe i deres 125m2 store hjem i Fjordparken og har nu udsigt til en besparelse på op imod 8.000 kroner om året.

Siden Birgit og Gunner fik installeret den nye varmepumpe har der været en ændring i indeklimaet, da der ikke længere samler sig vand i vindueskarmen når det er rigtig koldt ude.
”Vi fik 2 engagerede håndværkere på besøg der var rigtig flinke og høflige. De rådgav os om hvor pumpen ville give den bedste effekt, installerede og ryddede pænt op efter sig så man knap kunne se, at de havde været der. Samtidig var de også effektive hvilket jo heller ikke skader ” udtaler Gunner Jørgensen.

Birgit supplerer – ” Vi havde Torben på besøg som beregnede et tilbud til vores hjem. Vi accepterede med det samme og allerede efter et par uger havde vi en færdig varmepumpe siddende i stuen – det kan man vidst ikke sætte en finger på. Jeg var også meget bekymret for hvor meget den ville larme i stuen, men den viste sig at være meget støjsvag så vi lægger slet ikke mærke til den.”

Gunner og Birgit kan efter installationen i september nu se frem til en besparelse på mellem 6000-8000 kroner hvert år, hvilket betyder at varmepumpen allerede er tjent hjem i løbet af 2-3 år.

”Vi kan kun anbefale VS Automatic og sådan en varmeløsning til folk der går og overvejer muligheden for at skifte. Vi havde ikke erfaring med VS Automatic og kendte ikke rigtig til dem før de kom forbi og installerede det hele. Det viste sig de kan lidt af det hvert og vi fik i samme omgang installeret et nyt HPFI-relæ da vi fandt ud af, at det gamle var defekt. Det klarede de også hurtigt da de også er elektriker og laver helt almindelige elektriker opgaver.” – Fortæller Gunner.

Nem betjening og effektiv varmefordeling
En varmepumpe betjenes fra en fjernbetjening der kan bruges til at regulere temperaturen og varmefordelingen i huset.
”Varmepumpen er rigtig nem at betjene så vi kan indstille den temperatur vi gerne vil have. Jeg skruer tit lidt ned om aftenen inden vi går i seng og om morgenen når jeg står op skruer jeg igen op så den varmer stue og køkken op i løbet af kort tid” – fortæller Birgit.

En af fordelene ved en varmepumpe er i sær den måde den kan fordele varmen på, samt den hurtigt kan varme rummene op den er lavet til.

Fjernvarme nej tak
Birgit og Gunner har elvarme i huset og besluttede sig for at få installeret en varmepumpe, da de var bange for den nye fjernvarmeordning der ruller ind over Horsens. Samtidig så de også muligheden for at spare penge hvert år.
”Skulle vi konvertere til fjernvarmen fra den elvarme vi havde, ville det blive noget af en udskrivning da vi så skulle have lavet en masse installationer inde i huset. Det var vi ikke interesserede i” – udtaler Gunner.
I den nye fjernvarmeordning er der lagt op til at forbrugeren selv skal betale for tilslutningen og dermed de indvendige installationer.

5 års garanti
Med i aftalen valgte Gunner og Birgit at få en service aftale på varmepumpen. Med denne serviceaftale ydes der en totalgaranti på varmepumpen på 5 år.
Gunner fortæller: ”Vi valgte med det samme at tage serviceaftalen med i købet da vi for et lille beløb forlænger garantien på vores varmepumpe samt er sikre på den fungerer som den skal.”

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.047