23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kloakopstropning fra Dansk Byggekomponent ApS

Gør noget ved arbejdsmiljøet og bundlinjen på en gang - lyder det interessant? - så læs med nedenfor -

Det nye rørbæringssystem fra Dansk Byggekomponent er designet udviklet og patenteret i Danmark. Det er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut, der har været inde over med bla. test, beregninger og møder om materialevalg mv.

 

De traditionelle systemer i rustfri stål er ca. 50 % dyrere i indkøb, og tager 5-6 gange så lang tid at montere. 

Herudover skal man normalt bruge værktøj og kolde fingre for at samle de traditionelle stålsystemer til opstropning, med vores system skal der ikke bruges værktøj, det klikkes nemt sammen og giver et godt arbejdsmiljø, da det ikke er koldt at håndtere, og ikke vejer nær så meget som stålløsningerne. Herudover er man sikker på at det er samlet når det er klikket sammen, der er ingen "løse skruer" i systemet.

 

Priseksempel:  Traditionelt rustfrit stålsystem leveret og monteret (incl. arbejdsløn):  250 kr/bæring, DBK strop:  ca. 100 kr/bæring. (pr. ½ m rør og ved alle muffesamlinger og retningsændringer).

 

Det er vigtigt at tænke nyt og innovativt, men også at tænke sig om og gennemarbejde produkterne inden de lanceres på markedet, og det har vi gjort med dette produkt, så man kan få en nem og sikker montage.

Læs mere på: www.dbk-aps.dk - hvor I også kan se en lille video fra Byggeriets kvalitetskontrol på ca. 5 minutter omkring korrekt opstropning. (PS. Vi er vist sidst i klip)

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047