23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmepumpe giver ekstra plads til familien

Da Søren Sørensen for 3 år siden flyttede ind i sit hus på Egebjergvej i Gedved var der allerede installeret en ældre varmepumpe til at varme huset op.

Umildbart efter indflytning fik han installeret en ny og mere effektiv varmepumpe fra VS Automatic i huset, hvilket gav en bedre udnyttelse af varmen den producerede. Huset er 60 m2 hvilket ofte er et problem når Søren skal have besøg af venner og familie. Derfor besluttede han at udestuen på huset skulle benyttes når han havde gæster.
”I udestuen sad også en gammel varmepumpe som her fornyligt stod af og ikke kunne mere. Jeg besluttede at ringe til VS Automatic og få dem til at skifte den til en ny, da de altid leverer kvalitet og jeg kun har god erfaring med dem fra tideligere. Jeg fik tideligere skiftet varmepumpen inde i huset, hvor de også kom og gjorde deres arbejde lige efter bogen.”- udtaler Søren Sørensen.

Søren Sørensen, der har erfaring med VS Automatic fra tideligere lægger stor vægt på kvalitet og dygtige fagfolk til at udføre arbejdet for ham og forklarer:
”Jeg er kommet der til hvor jeg bare skal have noget der virker! Jeg gider ikke halve løsninger og ved at det arbejde VS Automatic leverer er af højeste kvalitet og samtidig er medarbejderne rigtig rare og tonen er god. Det er derfor jeg altid kontakter VS Automatic til mine elektriker og installationsopgaver. Inden de kørte efter at have installeret pumpen gav de sig tid til at instruere mig i hvordan pumpen fungerer så jeg selv kan betjene dens funktioner”.
Når Søren i fremtiden har arrangementer for familie og venner i sit hjem kan han nu se frem til også at udnytte pladsen i udestuen og give sine gæster en behagelig temperatur. Søren har nu fået installeret en pumpe til huset, samt en til udestuen hvilket giver en glidende overgang fra huset til udestuen.

Læs mere om varmepumper fra VS Automatic

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.062