23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSE MONTAGE i endnu et samarbejde med NemByg A/S

Vores gode samarbejde med NemByg A/S fortsætter - denne gang på Tvedgade i Ribe hvor 9 nye og meget attraktive lejligheder opføres.

På grunden, hvor der tidligere lå et apotek, er råhuset nu færdigrejst og BS FALSEN 2009 bliver monteret i åbningerne, så der efterfølgende er klar til montage af vinduer og døre samt opmuring. 

Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bund, side- og overliggerfals passer med murværket. 

BS FALSE MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhusmontagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hulmål passer, når vi er færdige med vores arbejde.​

Der monteres samtidig BS SPECIAL Bundløsning i partier som går til gulv på etagerne. Bundløsningen sikrer tæt og stabil bæring af partiet og nyttelaster, samt giver en naturlig afgrænsning/kuldebrosafbrydelse for gulvkonstruktion.

Der bliver opført ni lejligheder, hvor de tre er med privat have og de seks med tagterrasse. De tre nederste lejligheder bliver på ca. 145 kvm, mens de seks øverste bliver på 119 kvm samt 13 kvm tagterrasse.

Vi takker NemByg A/S for ordren, og vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde. 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.078