23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er dit hus sikkert og sundt?

Uanset om du bor i et ældre hus eller ønsker at bygge et helt nyt, så er der en lang række produkter på markedet, som er med til at energi optimere dit hus og sikre det imod fugt og radon.

Hos Isola har de allerede tænkt hele huset igennem for dig – fra gulv til luft.

Der sker meget indenfor isolering og tætning af huse de seneste år. Og nogle af dem, der er gået forrest i den udvikling, er vækstvirksomheden Isola. De har gennem mange år haft fokus på produktudvikling inden for energioptimering, fugttætning og beskyttelse mod farlige radioaktive jordgas, radon.

Produktsortimentet er blandt andet tagbelægning, damspærre tape, radon membraner og undertage, som alle er lette at arbejde med og udviklet efter ”Keep it simple”- filosofien.

Helhedstænkning- og tæt og komplet.
Isola bygger på en lang tradition af produktudvikling i Norge, hvor moderselskabet har eksisteret i 75 år. Og målsætningen for virksomheden er at beskytte alle huse – både de ældre og de helt nybyggede – imod fugt, så dit hus bevare værdi – og meget gerne også øger sin værdi. Igennem de sidste otte år har Michael Lindberg stået i spidsen for Isola Danmark, og omsætningen er kun gået en vej: opad.

”Det handler om helhedstækning. Vi har ved Isola en tankegang, der hedder: tæt og komplet. Med de produkter og de koncepter vi har, så tænker vi faktisk hele huset igennem,” siger markedschef Michael Lindberg fra hovedkontoret i Fredericia, hvor han ofte er ene mand på kontoret. Og sådan skal det også helst være mener han:
”Vores produktrådgivere skal jo gerne være ude ved kunderne – derude hvor det sker”
Isola har i Danmark leveret produkter og rådgivning til både private og offentlige bygninger siden 2008, heriblandt Rigshospitalet, Skejby Sygehus og Kolding Sygehus.


”Vi skaber værdi”

Isolas produkter er udviklet til at skabe tørre og sunde huse. Blandt andet har et af Danmarks førende typehus-firmaer spurgt Isola til råds i forhold til fremtidig fugt- og radon beskyttelse på alle kommende husbyggerier.

Isolas produkter sælges udelukkende til fagfolk gennem landets tømmerhandlere, hvor håndværkere instrueres i produkterne, når de handler Isola. Desuden undervises der også med Isola-produkterne på Tag-akademiet på Tech College I Aalborg og på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, hvor i alt 500 kursister bliver klogere på , hvordan produkterne fra blandt andet Isola skal håndteres. Isolas rådgivere underviser også lokalt hos de enkelte trælaster.

”Det handler om vi skal skabe værdi for slutbrugeren. Vores produktudvikling bygger på de nordiske klimatiske erfaringer, og derfor leverer vi produkter der kan begå sig lige fra Syddanmark til Nordnorge” forklarer Michael Lindberg.
I Norge har Isola igennem mange år været med i forskellige energi- og udviklingsprojekter hvor videndeling produktudvikling og oplysning har været en af virksomhedens hovedmissioner.

Rådgivning om radon.
Noget af det der igennem de seneste år har fået et stigende fokus i Danmark – også fra medierne er den farlige gasart radon, som stiger fra undergrunden op i husene. Og det er et område som Isolas distriktschef Roald Sølager er ekspert i og som han helt tydeligt brænder for. Så meget, at han har siddet med ved bordet i Statens Byggeforskningsinstitut (SBI) og bidraget til byggeanvisninger på området:

”Radon har altid haft min interesse, og vi har ekstrem stor erfaring med fra Norge, hvor vi altid har haft fokus på det. Og det var missionen fra dag et, at vi skulle bidrage til SBI med viden om Radon-sikring, og hvordan det kan løses” fortæller Roald Sølager og fortsætter:
”den energi, vi ar lagt i det , har været en del af en langsigtet strategi, hvor vi jo ikke nødvendigvis får noget igen lige nu og her. Men med vores knowhow er vi i dag dem, man som de første går til, når det handler om radon-sikring, og vi gør meget for at være en løsningsorienteret partner i forhold til korrekte radon-sikring.”

I dag er mange boligejere og nybyggere særligt opmærksomme på radon, så det stiller særlige krav til både rådgivende og udførende håndværkere og fagfolk, der skal vide hvordan man imødegår dette og det hjælper Isola gerne med.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.047