23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brøndum Grønland fylder 40 år

Brøndum Grønland fejrer 40-års jubilæum og kan se tilbage på en spændende udvikling og voksende interesse for teknisk entreprise.

Brøndum Grønland A/S har siden sin opstart i 1982 som søsterselskab til Brøndum A/S været en central aktør i den grønlandske byggebranche.

Hver dag mærker Brøndum Grønland interessen for energieffektive kvalitetsløsninger i samarbejdet med deres kunder, og der er sket meget på de fire årtier:

- Vi har en lang historik i Grønland og ønsker også i fremtiden at være den fortrukne samarbejdspartner som teknikentreprenør inden for byggeri, infrastruktur og industri. Vi er i fuld gang med at eksekvere en ny strategisk retning for Brøndum Grønland, der skal bringe os helt i top inden for levering af tekniske løsninger og samtidig sikre en fortsat attraktiv arbejdsplads, siger Adm. direktør, Brøndum Grønland, Lars Trankjær.

Lokal forankring og et godt arbejdsmiljø

At Brøndum Grønland er dér, hvor virksomheden er i dag, er resultatet af en målrettet strategisk indsats. Alt sammen hjulpet godt på vej af engagerede medarbejdere og lokal forankring.

Tidligere Adm. direktør, Brøndum Grønland, og nu bestyrelsesmedlem Vagn Frederiksen, var med til at etablere Brøndum i Grønland. At være en del af det grønlandske samfund var for ham en spændende personlig oplevelse i en karriere, som var tæt bundet sammen med den grønlandske kultur og natur.

Den lokale forankring er ét af varemærkerne for Brøndum Grønland. Det samme er kvalitetsbevidsthed og et højt serviceniveau - både i forhold til opgaver for private kunder, omfattende teknikentrepriser i storskala projekter eller komplette løsninger til industrien.  

Samtidig har Brøndum Grønland et stort fokus på lærlingeforløb, videreuddannelse, kompetenceløft og det gode arbejdsmiljø.

Med  sin lokale tilstedeværelse og sit kendskab til Grønland, er Afdelingsdirektør Nuuk, Lasse Bøgeskov Mousten, som har været bosat i Nuuk med sin familie siden 2007, med til at skabe relationer til nuværende og kommende samarbejdspartnere i området.

I dag udfører Brøndum Grønland opgaver på hele Grønland og er fast til stede i Nuuk, Sisimiut, Kangerlussuaq og Ilulissat og på Thule Air Base.

Brøndum A/S
Falkevej 14
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK47395518
P nummer: 1003089156

Send til en kollega

0.109