23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den Grønne Iværksætterpulje: Støtte til test af teknologi

Erhvervsstyrelsen har lanceret en ny pulje, der skal hjælpe grønne iværksættere med at få adgang til testfaciliteter. Puljen er rettet mod virksomheder der arbejder for at gøre en forskel for enten miljøet eller klimaet.

Forskningsalliancen lancerede tidligere på året platformen Danske Testfaciliteter. Platformen er et digitalt kort, der giver virksomheder mulighed for at danne overblik over hvilke TDU-faciliteter der er til rådighed.

Hermed har virksomhederne fået et redskab, der gør det meget nemmere at finde vej til testfaciliteter, når det fx kommer til udvikling af nye teknologier.

På det digitale kort findes der over 400 testfaciliteter rundt omkring i landet.

Pulje vil hjælpe yderligere

Nu har erhvervsstyrelsen fulgt op på dette initiativ med Den Grønne Iværksætterpulje, som giver grønne virksomheder endnu et værktøj til omstillingen. Puljen er rettet mod virksomheder med under 50 ansatte, omsætning under 75 mio. kroner årligt, og som arbejder for at gøre en forskel for enten miljøet eller klimaet.

Man kan søge puljen, hvis man har en teknologi der skal testes eller certificeres af en ekstern partner.

Ansøgningsfristen for puljen er 16. november 2022 kl. 23:55, og der uddeles tilskud på mellem 25.000 kr. og 100.000 kr. Tilskuddene uddeles på baggrund af først til mølle-princippet.

Foto: Unsplash

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.046