23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3byggetilbud.dk finder ny CSO i egne rækker

For at styrke en voksende virksomhed i et omskifteligt marked er Tino Chris Hansen tiltrådt stillingen som CSO hos 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk vokser og som led i en intern omstrukturering i denne forbindelse har virksomheden oprettet en ny stilling: Tino Chris Hansen er ny salgsdirektør (CSO) hos 3byggetilbud.dk. Med et årtis erfaring som blandt andet salgskonsulent i virksomheden og et indgående kendskab til branchen og kundeskaren, skal han stå i spidsen for et nyt og styrket setup i hele 3byggetilbud.dks salgsorganisation.

”Vi står på et historisk stærkt fundament og vores produkt bliver fortsat stærkere for hvert eneste år. Siden årsskiftet har vi haft rekordmange henvendelser fra håndværkerfirmaer og samtidig har vi outperformet et marked i nedgang og skabt stor værdi for vores tilknyttede samarbejdspartnere,” siger han.

360 graders indsigt

Tino Chris Hansen, som oprindeligt har en uddannelse indenfor digital kommunikation og marketing, har næsten været hos 3byggetilbud.dk i et årti. Igennem årene har han fået erfaring fra flere afdelinger, hvor han blandt andet har været chef for serviceafdelingen, har etableret hele 3byggetilbud.dks program for customer succes og samtidig har været fast konsulent for et netværk af håndværkerfirmaer:  

”Vi gennemfører lige nu flere tiltag for at opruste forretningen og binde hele organisationen endnu tættere sammen. Jeg har altid brændt for, at vi kommer 360 grader rundt i afdelingerne og skaber en rød tråd i alle vores indsatser. Det resulterer i udvikling af systemer, arbejdsgange og processer, samt yderligere uddannelse af vores medarbejdere. Med et fundament af erfarne og vanvittigt kompetente medarbejdere til at fylde rammenerne ud, så er vores potentiale gigantisk,” siger han.


En givende udviklingsrejse

Sidste år blev 3byggetilbud.dk en del af den nordiske virksomhed Schibsted. I Danmark står Schibsted også bag DBA, Bilbasen, Mybanker og Lendo. Samtidig er Schibsted også førende indenfor formidling af bygge- og renoveringsopgaver og har blandt andet Norges, Sveriges og Finlands største håndværkerportaler i porteføljen. 

”Der er sket rigtig meget positivt med 3byggetilbud.dk efter vi blev en del af Schibsted. Vi lærer meget af at dele erfaringer med vores nordiske kollegaer, og jeg glæder mig til, at vi i endnu højere grad skal til at drage fordel af de mange indsigter og muligheder som Schibsteds ejerskab byder på. Det er en enormt givende udviklingsrejse, som vi er på lige nu – både for 3byggetilbud.dk, vores brugere og ikke mindst vores tilknyttede samarbejdspartnere. Udviklingen fortsætter heldigvis i takt med, at virksomheden vokser," tilføjer Tino Chris Hansen.

Er du håndværker og kunne du tænke dig at samarbejde med 3byggetilbud.dk, kan du læse mere om mulighederne på virksomhedens hjemmeside. 

3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.109