23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiviser dine arbejdsprocesser - ligesom Strib Vandværk

Intelligente løsninger fra Kamstrup og Blue Control giver Jan Larsen, leder af drift og administration ved Strib Vandværk, nem adgang til data fra både målere, boringer, pumper og tanke - uanset om han sidder ved skrivebordet eller er ude i felten

Tidligere anvendte Strib Vandværk et gammelt tidskrævende computersystem til styring og overvågning af værket. Med det nye SRO-system, fra Blue Control, der giver en integreret overvågning af sektionspumper og målere, kan Jan Larsen nu direkte fra sin PC, tablet eller smartphone se driftsstilstanden af pumperne – hvor meget pumper de ud, og hvilken hastighed kører de med? I synergi med Kamstrups intelligente måleløsning med timeaflæsninger, sikrer det en stabil vandforsyning og hjælper med hurtigt at identificere eventuelle lækager.

Alt i alt giver samspillet mellem SRO-systemet BC 9000 fra Blue Control og intelligente vandmålere en besparelse på vandforbruget hos forbrugerne, mens det giver en besparelse på elforbruget hos Strib Vandværk, idet de pumper mindre vand direkte ud i kloakken.

Det nye system gør også, at Strib Vandværk sparer arbejdstimer, og de bruger mindre administrativ tid på bl.a. driftsrapporter til kommunen. Med få klik kan SRO-systemet, ved hjælp af indbyggede graf-værktøjer, trække de nødvendige data.

Vil du også spare tid og ressourcer som Jan Larsen fra Strib Vandværk, så læs mere om løsningen her 

Kamstrup A/S
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21248118
P nummer: 1003002519

Kontaktperson

KW
Kamilla Wied
Senior Marketing Manager, Water
kwi@kamstrup.com

Send til en kollega

0.047