23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hent inspiration på Würths stand på Transportmessen

Øget kørekomfort og bedre brændstoføkonomi er blot nogle af de områder, som du kan høre mere om på Würths stand på årets Transportmesse. Kom forbi og mød vores specialister og bliv inspireret.


Som mangeåring leverandør og sparringspartner for transportbranchen deltager Würth igen i år med en stærk stand på årets Transportmesse i Herning den 20.-22. april. 

Vi har fokus på de ting, der gør hverdagen nemmere for vores kunder, og viser effektive løsninger inden for en lang række områder.  

Værkstedsudstyr – lad os få en snak om korrekt afbalancering af store køretøjer, og den betydning det har for kørekomforten

Aircon – få præsenteret markedets mest effektive og brugervenlige aircon-maskiner, der kan bruges til selv de største køretøjer

Additiver – hør hvordan du holder vognparken godt kørende med forebyggende og rensende additiver

Bilindretning – kom og se en varebil indrettet med det praktiske og gennemtestede Würth udstyr, som passer til alle modeller indenfor varevogne mv.

Vask og pleje af store køretøjer – vores specialister giver gode råd til, hvordan du effektivt opnår de bedste resultater.

Det er blot nogle af de mange områder vi kan hjælpe dig med. Kig forbi vores stand L9276 og få inspiration til hvordan et samarbejde med Würth kan gøre hverdagen lettere i din forretning.

Du kan få en gratis adgangsbillet til Transportmessen (værdi: 100,-) ved at bruge koden WURTH2023 på www.transportmessen.dk.

Vi glæder os til at tage godt imod alle besøgende.

Mød Würth på transportmessen 2023 | Würth (wuerth.dk)

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.032