23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid og penge ligesom Oksby & Ho Vandværk

Sammen giver Kamstrup og Thvilum driftsleder Jacob Ladefoged, fra Oksby & Ho Vandværk, det fulde overblik over ledningsnettet, viden om mulige lækager og hjælper Jacob med at træffe beslutninger baseret på data

Med flowIQ® 2200 målere fra Kamstrup og WebGIS fra Thvilum kan Oksby & Ho Vandværk:

  • Kortlægge sine vandrør ved at opmåle og lægge komponentinformation og GPS-koordinater ind i WebGIS-systemet.
  • Have automatisk ledningsregistrering (LER) der gør det muligt at besvare alle graveforespørgsler inden for to timer.
  • Få viden om mulige lækager ved hjælp af akustisk lækagesøgning indbygget i de intelligente vandmålere.
  • Fjernaflæse sine flowIQ® 2200 målere automatisk og derved få nem adgang til data.

For Oksby & Ho Vandværk var det svært at identificere lækager i et sommerhusområde, hvor jorden primært består af sand, og vandet fra lækager derfor sjældent kommer til overfladen. Samtidigt var ledningsregistreringen i området manuelt indtegnet, hvilket gjorde det svært at vide, hvor ledningerne præcist var gravet ned.

Med flowIQ® 2200 målere, i samspil med Leak Detector og District Analyser fra Kamstrup, er lækagesporing blevet lettere for Oksby & Ho Vandværk. Målerne fortæller, hvor meget vand der er passeret, District Analyser beregner vandspillet i de forskellige distrikter, mens Leak Detector giver overblik over mulige lækager baseret på akustisk lækagedetektering og støjdata fra målerne.

Samarbejdet med Thvilum og brugen af Thvilum WebGIS giver Oksby & Ho Vandværk præcise data og kort over ledningsnettet, og de behøver derfor ikke længere at gætte, hvor deres ledninger er gravet ned, eller hvilket materiale de er lavet af. Disse data kan tilgås fra kontoret eller i felten.

Kombinationen af løsningerne fra Kamstrup og Thvilum gør det hurtigt og nemt for Oksby og Ho at renovere sig ud af vandspild samtidigt med, at de sparer ressourcer og arbejdstimer. 

Læs mere om casen her 

Vil du også have det fulde overblik over dit ledningsnet og kunne identificere dine behov for renoveringer og vedligeholdelse, ligesom driftsleder Jakob Ladefoged fra Oksby og Ho Vandværk, så læs mere om de to løsninger her:

Løsning Kamstrup

Løsning Thvilum 

Kamstrup A/S
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21248118
P nummer: 1003002519

Kontaktperson

KW
Kamilla Wied
Senior Marketing Manager, Water
kwi@kamstrup.com

Send til en kollega

0.063