23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Investeringsselskabet MS2 Invest har overtaget DC-Supply A/S

Efter mere end 40 år som familiefirma: Den nordjyske container-specialist DC-Supply A/S solgt.

Investeringsselskabet MS2 Invest har overtaget nordjyske DC-Supply A/S.

MS2 Invest er et danskejet privat investeringsselskab, som primært investerer i danske produktions- og servicevirksomheder. Bag MS2 Invest står tidligere mangeårig partner i Axcel, Per Christensen, som med MS2 Invest repræsenterer et familiebaseret investeringsselskab med et langsigtet ejerperspektiv.

"Mulighederne for at bygge videre på DC-Supplys unikke viden og erfaring inden for containerbaserede løsninger udgør et interessant potentiale, som vi ser, kan finde anvendelse i endnu større omfang på tværs af kundesegmenter og brancher. Det gælder både inden for udvikling, produktion og salg af specialindrettede containere såvel som udlejningsbaserede leverancer af container og moduler til eksempelvis midlertidige ophold, drift eller opbevaring", udtaler Per Christensen.

Med ejerskiftet giver familien Fossing stafetten videre. Klaus Fossing udtaler:

"Det er både en vemodig beslutning at give slip på ejerskabet af DC-Supply, hvor jeg selv har haft min gang i mange år, men også den rigtige beslutning for både DC-Supply og for vores familie. DC-Supply har gennemgået en udvikling og opnået en størrelse, hvor vi tror, nye kræfter vil være bedre til at fortsætte den videre rejse. Vi er stolte over at overdrage DC-Supply til et nyt, stærkt ejerskab, som kan se potentialet i DC-Supply og være med til at realisere mulighederne for fortsat vækst forankret i stærke kunderelationer og en unik organisation".

 

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

JB
Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

Send til en kollega

0.047