23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CJ A/S har fulgt og deltaget i udviklingen af Kanalbyen i Fredericia.

med både byggeri og anlæg. Vi er meget stolte af resultatet og samarbejdet med Kanalbyen

Det er 12 år siden, vi fik vores første projekt i Kanalbyen. Siden dengang har vi i anlægsentrepriser udført promenader med belægningstyper i alle afskygninger. Senest har CJ udført anlægs- og belægningsarbejder omkring Carolinelundens flotte bygninger, hvilket ligger syd for Frederiks Kanal og øst for Sophie Amalies Kanal.

Det har været en superspændende og kompleks opgave, hvor vi bl.a. har nedgravet affaldsmolokker tæt op ad kanalen, udført belægning i otte forskellige overflader med både klassiske brosten og moderne afsyrede in-situ støbte betonplader, ligesom der er sat stålkanter omkring bede og grønne oaser. I disse områder er der plantet 125 træer og buske og tæt på 1.000 stauder.

Henning Bøgh , Chefkonsulent / Ingeniør i Kanalbyen udtaler:
”Kanalbyen har været glad for samarbejdet med CJ A/S og deres underentreprenør omkring gennemførelsen af entreprisen. Arbejderne er løst på et fagligt kompetent grundlag samt styret igennem inden for den ramme, der var aftalt med hensyn til tid og økonomi”.

Projektet er udført til CJ’s og bygherres fulde tilfredshed, hvilket bl.a. kan tilskrives vores gode samarbejdspartnere RAMBØLL DANMARK og HedeDanmark a/s samt en god og løsningsorienteret relation til Kanalbyen.

CJ A/S
Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32311903
P nummer: 1016644451

Kontaktperson

LHC
Lars H. Clausen
lhc@cj-as.dk

Send til en kollega

0.047