23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Buongiorno” til den nye skurvogn på byggepladsen – kom med indenfor!

Den italienske entreprenør Rizzani De Eccher har fået masser af midlertidig plads til planlægning og projektstyring af det helt nye akuthospital på Bispebjerg Hospital.

Små 1.000 kvadratmeter projektkontor i tre etager.

Det er status på det midlertidige byggeri, som Expandia har leveret til Rizzani De Eccher ved Bispebjerg Hospital i København. Her er den italienske totalentreprenør i fuld gang med opførelsen af Akuthuset, der er en næsten 78.000 m2 udvidelse af det eksisterende hospital med en samlet projektsum på 3,4 milliarder kroner.

Højt til loftet – i mere end én forstand! 

Store byggeprojekter kræver ikke bare god plads, men også den rigtige plads. Med projektkontoret fra Expandia har Rizzani De Eccher fået et komplet kontorbyggeri, som er skræddersyet til virksomhedens behov og giver de bedste rammer til entreprenører og projektledere.

– Vil I have et åbent kontorlandskab, mange møderum eller køkkener på alle etager? Med projektkontoret bestemmer I selv rummenes sammensætning og funktioner, og vi hjælper også med at bestille møbler hjem, siger Niklas Fernandes, salgskonsulent i Expandia Moduler A/S.

– Vi kalder projektkontoret for den nye skurvogn på byggepladsen. For I får højt til loftet, masser af lys, frisk luft og effektiv støjdæmpning. Kort sagt: Et rart arbejdsmiljø, der giver gladere og mere produktive medarbejdere, fortæller han videre.

LÆS OGSÅ: PROJEKTKONTOR PÅ PLADS TIL MILLIARDBYGGERI I HILLERØD

Falder ind i rytmen 

Kvaliteten er ikke det eneste, der skal være på plads. Lige så vigtig er logistikken, når Expandia opstiller moduler på aktive byggepladser, hvor mange aktører, regler og krav er med til at diktere slagets gang.

– Vi er nødt til hele tiden at stå klar og tilpasse os rytmen på pladsen, så byggeriet ikke mister momentum. På Bispebjerg klarede vi faktisk det meste af modulmontagen i weekenden, hvor der var færre mennesker og mindre trafik, forklarer Niklas Fernandes og fortsætter:

– Vi var også 100 procent forberedt på at arbejde i et område, hvor hospitalets udrykningskøretøjer havde absolut førsteprioritet. Så vi skulle være ekstra skarpe på omgivelserne, og her var det en stor hjælp, at vi har dygtige underleverandører og et tæt samarbejde Rizzani De Eccher, der fik det hele til at glide.

LÆS OGSÅ: BORDTENNIS OG TAGTERRASSE – SE MT HØJGAARDS MODERNE SKURBY

Næsten dobbelt op! 

18 moduler er blevet til 33. Rizzani De Ecchers projektkontor er altså vokset til næsten dobbelt størrelse undervejs i projektet, hvor Expandia har lagt moduler til i både højden og længden.

– En af de store fordele ved vores moduler er netop, at vi løbende kan skalere op eller ned. Vi har altid en plan for, hvordan vi får løsningen tilpasset i forhold til blandt andet indvendige og udvendige trapper, så der hele tiden er en god sammenhæng. Og vi har det klar i løbet af bare en uge eller to, siger Niklas Fernandes.

Det i alt 950 m2 store projektkontor, der står ved Bispebjerg Hospital i dag, har luft til luft-opvarmning med komfortkøl og er fuldt udstyret med køkken og frokoststue på hver etage.

LÆS MERE: PROJEKTKONTORET – DEN NYE SKURVOGN PÅ BYGGEPLADSEN

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.046