23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv har opført arkitektonisk 14 etagers kontorhus i Aarhus

Siden 1985 har Systematic boet til leje hos Byggeselskab Olav de Linde på forskellige lokaliteter i Aarhus. Med det nye domicil er ønsket om at samle de århusianske medarbejdere på én lokation i byen gået i opfyldelse.

BASE Erhverv har opført arkitektonisk 14 etagers kontorhus på 7.350 m2 til Systematic på Søren Frichs Vej i Aarhus som om- og tilbygning til eksisterende byggeri. Bygherre er Byggeselskab Olav de Linde, Aarhus – med Systematic som aktiv medspiller og medinvestor i forbindelse med specielle ønsker til drift og indretning af domicilet. 

Om samarbejdet med BASE Erhverv siger Lone Hedegaard Kristensen, Executive Assistant i Systematic: - Jeg synes, det har været et utroligt godt samarbejde, også set på baggrund af, at projektet ikke har været simpelt, men meget komplekst. Udover at være en almindelig kontorbygning, har der været forhold, som måtte laves specielt for at dække vores behov. Det gælder f.eks. elektricitet og netforbindelse, som er anderledes end i en almindelig kontorbygning. 

-Kodeordet for hele processen har været ”løsningsorienteret”. Det har været udfordrende at få alle ønsker og elementer til at passe sammen. Det har været som et tog, der kører – hvordan får vi stillet vores krav på de rigtige tidspunkter, så de kan komme med i projekteringen, og så de tidsmæssigt passer ind i projektets kontinuerlige fremdrift – så BASE Erhverv har kunnet bruge dem til også at eksekvere. Det har været den store udfordring, og jeg synes, vi har været gode til i fællesskab at finde løsninger – alle parter samlet – Olav de Linde, BASE Erhverv og Systematic samt D-K2. Løsningsorienteret – det er det, jeg har oplevet. Og desuden en rigtig god dialog med gensidig tillid og en smidig proces – jo, det har fungeret rigtig godt.

-Jeg har også oplevet, at BASE Erhvervs værdisæt har været gældende på byggepladsen – også for samtlige underentreprenører i projektet. Og hvis der undervejs har været behov for at få løst et problem, har BASE’s folk taget det meget alvorligt, for holdningen har hele tiden været, at der skal være plads til alle på pladsen.

-Jeg kan bestemt anbefale BASE Erhverv til andre. Samarbejdet har været præget af villighed og lydhørhed til at finde løsninger. Og undervejs har BASE-folkene hele tiden orienteret mig, så jeg har kunnet disponere – jeg har haft behov for deadlines, for jeg har undervejs skullet mobilisere en masse mennesker. Og det har fungeret eksemplarisk. Det gode samarbejde med fokus på løsninger har været det væsentlige for mig. Det er det, der skaber fremdriften og resultaterne. Endelig vil jeg fremhæve åbenhed, transparens. Jeg har altid fået svar på uddybende spørgsmål undervejs, siger Lone Hedegaard Kristensen, Systematic.

Fakta om byggeriet:

  • Kontorhuset består af 14 etager på 7.350 m2 som om- og tilbygning til eksisterende byggeri. 
  • Byggeriet er opført, på rådgiversiden i samarbejde med arkitektfirmaet Jan Olesen, OdL/ERIK og Ingeniørfirmaet Niras.
  • Tårnets nederste 3 etager er trukket tilbage i vestfacaden, og tårnet bæres her af en 2000 mm tyk in situ støbt betonplade.
  • Domicilet danner rammen om firmaets samlede aktivitet i Aarhus, med plads til 800 arbejdsstationer.


Læs resten af bygherreudtalelsen, samt udtalelse fra Byggeselskabet Olav de Linde på: 
baseerhverv.dk/kontordomicil-aarhus

 

 

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.047