23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En bestseller er nu blevet endnu bedre...

FLIR og Elma Instruments A/S lancerer et nyt termisk kamera FLIR E8 Pro – det nye kamera er en videreudvikling af bestselleren E8-XT, og byder på flere smarte nye funktioner.

Udløber
15. august 2025

FLIR og Elma Instruments A/S lancerer et nyt termisk kamera FLIR E8 Pro – det nye kamera er en videreudvikling af bestselleren E8-XT, og byder på flere smarte nye funktioner.

FLIR E8 Pro er udstyret med en 320x240 pixel termisk detektor, visuelt kamera samt funktionen MSX til billedforbedring - hvilket gør brugeren i stand til at lave professionelle termiske rapporter.

Peg-og-skyd er grundideen i FLIR E8 Pro, kameraet har fixed-fokus og er fuldautomatisk - der er ingen vanskelige indstillinger. Peg kameraet mod objektet, tryk på udløseren og billederne gemmes i hukommelsen. JPEG-filen indeholder alle temperaturdata for efterfølgende analysering og rapportgenerering i FLIRs Thermal Studio software, som gratis kan downloades på dansk.

Som et alternativ til at bruge menu-knapperne har E8 Pro en 3,5" touchskærm, og en ny smart funktion som FLIR kalder ”1-Touch Level/Span”. Ønsker du at indstille kameraet efter et specifikt objekt i billedet, trykker du bare på objektet på skærmen, og kameraet indstiller automatisk Level og Span efter objektet - det er supersmart og tidsbesparende. Touchskærmen bruges også til at oprette tekstnoter på de enkelte billeder, hvilket gør det meget nemmere, når du efterfølgende skal lave en rapport over den udførte termograferingsopgave.

FLIR E8 Pro har indbygget support for FLIR Ignite™, som er en gratis cloud-løsning, der giver mulighed for trådløs upload af billeder fra det termiske kamera til skyen, hvor billederne nemt kan redigeres, organiseres, gemmes og deles.

​FLIR E8 Pro er velegnet til håndværkeren, installatøren og teknikeren, der ønsker at bruge termografi i forbindelse med installation, reparation og fejlsøgning på f.eks. varmeanlæg, el-tavler, gulvvarme, vandlækage, tjek af isolering, kuldebroer og andre temperatur relaterede problemer.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

S&S
Support & Salg
info@elma.dk

Send til en kollega

0.047