23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tager du del i den digitale omstilling?

For det burde du! Den 19. og 20. september åbner dørene til eventen Nordic Digital Construction | BIM World Copenhagen, hvor digitalisering af byggeriet er i fokus.

Tager du del i den digitale omstilling? Ligegyldigt om du er arkitekt, ingeniør, bygherre, entreprenør eller på anden måde arbejder i byggebranchen, kan du være med til at sætte skub i den bæredygtige omstilling ved at have højere kendskab til de digitale og teknologiske muligheder. Det får du på eventen Nordic Digital Construction | BIM World Copenhagen den 19. & 20. september! 

Lige nu kan du være med på eventen for kun 2.600kr. Men du skal ikke vente for længe med at tilmelde dig. På fredag stiger prisen nemlig. Snup din Early Bird-billet til Nordic Digital Construction | BIM World Copenhagen nu!

Digitalisering af byggeriet er i fokus på det helt nye event, hvor du kan opleve mere en 15 eksperter og frontløbere på scenen, såsom Lene Espersen, Peter Brouwer, Erik Nieuwenhuis, Berit Ipsen Hansen, Helle Redder Momsen og mange flere! 

Derudover kan du også se de nyeste digitale muligheder og produkter fra vores premium partnere og netværke med noge af de førende stemmer i branchen. 

Skal du med? 

Tjek det fulde program og premium partnere ud her

Snup en Early Bird-billetter her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047