23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du have del i de 300 mio. kr? Nordania Leasing står klar til at hjælpe

Der er udsigt til store ændringer i den tunge transportsektor, hvor regeringen lægger op til 100 millioner i årligt tilskud til indkøb af lastbiler. Baseret på de positive erfaringer med den tidligere støtteordning står vi i Nordania Leasing klar til at vejlede dig både før og under ansøgningen.

Den omdiskuterede kilometerafgift har med god grund fyldt meget i transportbranchen både før og efter vedtagelsen i begyndelsen af juni. Men nu kommer regeringen med en pose penge til branchen, som skal sikre 300 millioner kroner til grøn omstilling af den tunge transport. Forslaget om at afsætte 100 millioner årligt vækker glæde hos Nordania Leasing. Selvom nogle vognmænd havde håbet på en større sum, ser Nordania Leasing-chefen Dennis Thodsen Bodin det som et godt udgangspunkt.

Ønsker man at investere i lastbiler med lav eller ingen kørselsudledning, kan det for mange virke som en overvældende investering, da de elektriske lastbiler fortsat er prissat højere end de konventionelle. Her kommer leasing ind i billedet som et oplagt valg og mulighed, som ikke slår bunden ud af virksomhedens likviditet.

Læs hele historien her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047