23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er tiden moden til at få bedre styr på ABR 18 og Ydelsesbeskrivelserne?

Nohrcon afholder to spændende kurser om ABR 18 - også kendt som Rådgiveraftalen - i den kommende tid, som klæder dig bedre på til at indgå aftaler i bygge- og anlægsbranchen. Kurserne kan også tages som en del af den populære 'Certificering i entrepriseret - AB 18 og ABR 18'.

På Nohrcons basiskursus om ABR 18, gennemgår vi ABR 18 fra start til slut med relevante nedslagspunkter, ligesom vi får tid til at se på Ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab 2018, og hvilke nye tiltag den indeholder. I takt med at de øvrige ydelsesbeskrivelser offentliggøres, vil disse tillige blive berørt i det omfang tiden rækker:

 

KURSUS OM AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING ABR 18 OG YDELSESBESKRIVELSER

D. 11. oktober 2023 i København - kun én uge til!

 

Underviser:
Jens Hjortskov, partner // Bech-Bruun Advokatvirksomhed

 

Hvem bør deltage på dette ABR18-kursus?
Alle, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår og har behov for at få kendskab til de nye regler i ABR18 og ydelsesbeskrivelserne – uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Dette ABR18-kursus er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i ABR89 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til ABR18 og ydelsesbeskrivelser.

 

 

Når projekter udskydes, ændres eller forceres, er årsagerne ikke altid til at forudse, og det er ofte ikke nemt at blive enige om, hvem der skal bære den økonomiske risiko. Derfor kan  du på Nohrcons andet kursus høre om reglerne for rådgivers ekstrahonorar og ansvar i byggeriet under de nye ABR18-regler:

 

KURSUS OM RÅDGIVERS EKSTRAHONORAR OG RÅDGIVERANSVARET

D. 15. november 2023 i København

 

Underviser:

Tine Pii, Senioradvokat // Bech Bruun

 

Hvem bør deltage på dette kursus om rådgivers ekstrahonorar og rådgiveransvar?
Dette kursus er primært henvendt til bygherrer og rådgivere: arkitekter, ingeniører, landinspektører, bygherrerådgivere og andre tekniske rådgivere, som arbejder med ABR 18 i praksis og som har behov for bedre indsigt i rådgivers ekstrahonorar og rådgiveransvar efter ABR 18.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i ABR18 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig som har brug for en bred introduktion til ABR18, ansvar og ansvarsforsikring i byggeriet.

 

OBS: Begge kurser kan også tages som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18, som er delt op i to spor for hhv.:

Bygherrer/Rådgivere

Entreprenører/Underleverandører

 

Se alle Nohrcons arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.048