23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag om Food Waste & Loss | Gratis deltagelse

Vi vil gerne tilbyde dig en unik mulighed for at deltage i vores temadag om Food Waste & Loss - helt uden beregning.

Med en ambition om at forpligte os yderligere til Verdensmål 12.3, der lyder på at halvere det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger og reducere fødevaretab i produktions- og forsyningskæder, vil vi gerne tilbyde dig en unik mulighed for at deltage i vores temadag om Food Waste & Loss - helt uden beregning.

Det skal nemlig ikke koste dig en krone at være nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan arbejde med reduktion af madspild - særligt når vi samler nogle af de skarpeste talere til at kaste lys over emner såsom madspild, overforbrug, digitale værktøjer og fremtiden inden for madspild og -tab den 10. november hos G.A.S.A i Odense.

Sammen mod madspild v/ Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad

Mød Selina Juul og bliv klogere på madspild, fremtiden, overforbrug, stigende verdensbefolkning, massive klimaforandringer og mangel på ressourcer - og få inspiration til hvad du selv kan gøre derhjemme i dit eget køkken for at undgå madspild - og spare penge.

Lad os være ærlige omkring madspild v/ Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent hos Jespers Torvekøkken

Michelle Rahbek har i 7 år fokuseret på at måle madspild hos Jespers Torvekøkken og giver indsigt i deres udfordringer, de gode løsninger, og der hvor de ikke kan stå alene, inden for bl.a. affaldssortering, arbejdsmiljø, mad i kæmpe mængder, bestillingstidspunkter og meget andet.

Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice v/ Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa

Karin Frøidt er til dagligt Koncernkvalitetschef hos Dagrofa, og fortæller om Dagrofas målsætning om at reducere eget madspild med 50 pct. frem mod 2030, og hvordan de hjælper forbrugerne med gode ideer til reduktion af madspild i husholdingen.

Reduktion af madspild hos Arla Foods v/ Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig i Arla Danmark

Der stilles skarpt fokus på madspild i de forskellige led af værdikæden, helt fra mælken tappes hos landmanden til slutbrugeren står med det færdige produkt i hånden. Bæredygtighedsansvarlig i Arla Danmark, Line Aagaard, præsenterer hvordan Arla arbejder med madspild, med en ambition om at reducere madspild med 50% i 2030.

Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer v/ Lone Hansen, Market Leader Retail & Food hos Bureau Veritas

Lone Hansen fortæller om Bureau Veritas' Food Waste standard og det internationale arbejde for en ny ISO-standard om Food Waste & Loss. Ligeledes introducerer hun de nye krav i FSSC 22000 version 6, der kræver, at fødevarevirksomheder sætter mål og politikker for minimering af fødevarespild og -tab i relation til relevant supply chain.

Læs mere...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.063