23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Roca Groups opkøb af Alape: Et nyt kapitel i det nordiske badeværelsesmarked

Det nordiske badeværelsesmarked står over for en spændende udvikling med Roca Groups seneste opkøb af den tyske virksomhed Alape. Det er et strategisk skridt, som udvider Roca Groups portefølje og derved styrker LAUFENs position på det nordiske marked.

Alapes stærke position i Tyskland og indflydelse i Norden
Alape er et premium brand med en stærk position på badeværelsesmarkedet, og det er kendt for sin ekspertise inden for emaljeret stål. Dets produkter har fundet vej til mange europæiske hjem og har været et foretrukket valg blandt arkitekter og designbevidste forbrugere. Denne tilføjelse til Roca Groups portefølje vil give LAUFEN Nordic mulighed for at videreudvikle salgsudviklingen af Alapes kvalitetsprodukter til det nordiske marked.

Forventninger til det nordiske badeværelsesmarked
Norden er kendt for sin fokus på design og kvalitet, og dette gælder også for badeværelsesindretning. "Med Alapes produkter, der kombinerer form og funktion på enestående vis, er vi overbeviste om, at de vil finde en plads i de nordiske hjem," udtaler LAUFEN Nordics Administrerende Direktør, Daniel Jørn Nielsen, og tilføjer: "Emaljeret stål er et materiale, der værdsættes for sin holdbarhed, hygiejne og evne til at skabe præcise designs, og det passer godt ind på det nordiske badeværelsesmarked.

LAUFEN Nordics rolle
Som en del af Roca Group og med LAUFENs ekspertise inden for keramik og design har LAUFEN Nordic en unik mulighed for at videreudvikle salget af Alapes produkter til Norden og styrke positionen som en førende leverandør af badeværelsesløsninger. ”Vi ser frem til at præsentere Alapes produkter i vores sortiment og fortsætte med at levere kvalitet og innovation til vores kunder.” forsætter Daniel Nielsen.

Bæredygtighed og materialediversitet
En anden spændende dimension ved dette opkøb er muligheden for at udnytte Alapes ekspertise inden for stålemalje og kombinere den med LAUFENs egne bæredygtige principper. Bæredygtighed er afgørende for både LAUFEN og Alape, hvor begge deler målet om at levere miljøvenlige løsninger til de nordiske kunder. Materialediversiteten og designsammenhængen, som dette opkøb bringer med sig, vil hjælpe LAUFEN med at opfylde dette mål.

Fremtiden
Roca Groups opkøb af Alape er en spændende udvikling i badeværelsesbranchen, og det åbner døren til en ny æra for LAUFEN Nordics på det nordiske marked.

LAUFEN er begejstrede for at introducere Alapes produkter til vores kunder og ser frem til at udnytte denne mulighed for at udvide vores portefølje og styrke vores position som en pålidelig partner inden for badeværelsesindretning.

”Hos LAUFEN tror vi på, at dette skridt vil medvirke til at forme fremtidens badeværelsesindretning og give de nordiske forbrugere endnu flere valgmuligheder af høj kvalitet.” afslutter LAUFENs operationelle Direktør Mie Nielsson.

LAUFEN Bathrooms
Tømrervej 2
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31585716
P nummer: 1014547475

Send til en kollega

0.047