23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gangbroer i beton til seniorboliger

I Aalborg er nyopførte ældrevenlige lejligheder bundet sammen af beton-gangbroer fra Randal Beton.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

I Gug i det østlige Aalborg kan det behagelige seniorliv udleves. Her har Randal Beton leveret gangbroer til et nyopført senior boligfællesskab, som er målrettet personer over 50 år.

Byggeriet består af 6 klynger med i alt 12 boliger fordelt på stueplan og førstesal. Byggeriet er tegnet af Signatura Architects, og totalentreprisen er blevet håndteret af Dansk Boligbyg. 

Kærholthave er et moderne boligfællesskab, hvor der er lagt vægt på at skabe plads og rum til både et aktivt og socialt liv med naboer og besøgende og til et mere privat, indadvendt liv. Til alle lejligheder hører nemlig enten egen gårdhave eller egen stor altan. Alle lejlighedernes altaner er i øvrigt også produceret og leveret af Randal Beton.

Gangbroer er færdselsåren på første sal
Indretning af Kærholthave understøtter det social liv, og området er indrettet på en måde, så det er nemt at komme rundt mellem klyngerne på gangstier. Og færdslen mellem lejlighederne på førstesals niveau foregår nemt via beton-gangbroer.

Gangbroerne er så rummelige, at der foran den enkelte lejligheds entredør er plads til at gøre velkomsten hyggelig og imødekommende med fx en plantekrukker, hvis man har lyst til det.  Gangbroerne er også tilpas brede til, at kørestolsbrugere uden hindring kan komme omkring. 

Byggeriet, Kærholthave, er udført i sandfarvede mursten og varme træsorter, og de lysegrå beton-gangbroerne passer til den minimalistiske stil. Beton er robust, holdbart og let at vedligeholde, og derfor egner det sig perfekt til netop gangbroer, der udsættes for færdsel, vind og vejr. 

Betonelementer til anlægsopgaver og uderum
Randal Beton specialfremstiller betonelementer til store og små opgaver i hele Danmark. Fx trapper, altaner, søjler, overliggere og sålbænke til både nybyggeri og renoveringsprojekter. 

Randal Beton producerer også diverse uderumsinventar i beton i alle mulige former og størrelser - inventar der kan være med til at forskønne et område og give mulighed for kreativ udfoldelse. Fx plantekummer, betonbænke og -plinte til legepladser og rekreative områder og betonblokke til praktisk afgrænsning af større plantebede. Ved hjælp overfladebehandling og indfarvning af betonen kan udtrykket i udendørsinventaret blive alt fra stramt strømlinet til rustikt og skulpturelt.

Kontakt Randal Beton på telefon 75 92 08 22 eller send os en mail
læs mere om projektet på vores hjemmesiden.

Randal Beton ApS
Egeskovvej 161
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29315027
P nummer: 1011999774

Kontaktperson

Jan Riisager
Direktør
+45 24283805 info@randal.dk

Send til en kollega

0.078