23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betonlasur får søjler til at matche facaden på Danske Banks nye domicil

For at skabe et mere ensartet udtryk på facaden er betonsøjlerne, der bærer Danske Banks nye domicil, blevet behandlet med en mørk, læderbrun betonlasur.

SE FLERE EKSEMPLER PÅ ALL REMOVES BETONLASUR – ELLER FÅ_ET TILBUD

Om ikke så længe skifter Danmarks største bank adresse. Fra at have haft hovedsæde i mange år på Holmens Kanal flytter bankens hovedkontor nu ind i et nyopført domicil på Postgrunden et stenkast fra Københavns Hovedbanegård.

Søjler skilte sig ud
Det nye domicil, der er tegnet af arkitektfirmaet Lundgård & Tranbjerg, består af to røde teglbygninger, der går i ét med de andre klassiske karréer i området. Men mod gaden matchede bygningernes lysegrå betonsøjler dog ikke resten af facaden.

HENT GRATIS FOTOBOG MED EKSEMPLER PÅ BETONLASUR

Fra lysegrå til mørkebrun
Derfor besluttede hovedentreprenør Per Aarsleff A/S at behandle de udvendige søjler med betonlasur. All Remove har i forvejen god erfaring med at tone lysegrå beton om til både lysere og mørkere farvenuancer, fx hvide og sorte overflader.

Alle udvendige søjler blev derfor behandlet med en nøje udvalgt mørkebrun, nærmest læderbrun, betonlasur, der matcher mursten og vinduespartier. Løsningen bibeholder samtidig betonens struktur og udtryk i søjlerne, samtidig med at facaden fremstår ensartet og harmonisk.

SE FLERE EKSEMPLER PÅ ALL REMOVES BETONLASUR – ELLER FÅ ET TILBUD

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.047