23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra teori til mere bæredygtig praksis

Centrum Pæle har i samarbejde med VIA University College i Horsens udarbejdet en eksamens case for en gruppe studerende.


 
Hos Centrum Pæle anerkender vi vigtigheden i at lytte til den næste generation, når det kommer til at vurdere vores samfundsansvar.
 
Derfor har vi med stor glæde takket ja til at indgå som eksamenscase for en gruppe studerende fra professionsbacheloren i international handel og markedsføring fra VIA University College i Horsens.
 
De studerende vil gennemgå Centrum Pæles nuværende forretning samt vores strategi og vil med særligt fokus på bæredygtighed og samfundsansvar komme med input til, hvor vi kan blive bedre. 
 
Vores bæredygtighedsleder Jonas Schütt Henriksen præsenterede i sidste uge Centrum Pæle for de studerende, så de er bedst muligt klædt på til opgaven, som de afleverer og skal fremlægge til december.
 
Vi synes, det er spændende og lærerigt at få input fra studerende, som i mange tilfælde kan være med til at belyse aspekter af vores virksomhed fra helt nye sider. Samtidig vil vi gerne bidrage til at bygge bro mellem uddannelserne og erhvervslivet. 

#betonpæle #funderingspæle #VIA 

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27242561
P nummer: 1002405987

Kontaktperson

JSH
Jonas Schütt Henriksen
Bæredygtighedsleder
+45 76420917 jonas@centrumpaele.dk

Send til en kollega

0.063