23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød den 40 år gamle italienske generator producent fra ”The Motor Valley"

Måske er der ikke mange, der har hørt om Emilia Romagna regionen i Italien. Til gengæld er der nok en del, der kender til ”The Motor Valley”. Det er nemlig kendetegnet med verdensberømte firmaer som Ferrari, Lamborghini og Ducati. Men der ud over er det også regionen, hvor den italienske producent, Genmac, blev grundlagt.

Genmac har siden 1983 specialiseret sig i generatorer, samt pumper og lystårne, og er i dag kendetegnet ved kvalitet og stabilitet. Dette skyldes blandt andet, at alle deres produkter gennemgår et stort antal af test i deres kvalitetskontrol. Alle deres nye modeller planlægges og testes i testrum, der er udstyret til at foretage nøjagtige elektriske-, termiske- og varighedsmålinger. Tilmed har de et særligt udendørsområde, som bruges til udførelsen af støjmålinger.

Deres fremragende kvalitet og ekspertise skyldes ikke mindst deres inspirerende mål:
”At sælge elektriske generatorer af høj kvalitet over hele verden og hjælpe mennesker med at udføre deres arbejde professionelt, uden afbrydelser og uden at give afkald på komfort og sikkerhed.”

Watter ApS har samarbejdet med italienske Genmac igennem flere år og er i dag distributør og førende forhandler af deres generatorer, pumper og lystårne i hele Danmark.

Ønsker man at se Genmac's udvalg af produkter hos Watter ApS, kan de findes her:
GENMAC PRODUKTER

For nærmere information kan Watter ApS også kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.047