23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På hyttetur til ødemarken i Sverige med en Honda EU22i generator

Midt i ødemarken i Sverige finder man Morten Vølund Andersens hytte. Den er af gode grunde ikke strømforsynet, og det valgte han at løse med en Honda EU22i generator fra Watter Aps.

“Når man begiver sig ud i ødemarken uden strømforsyning, er der en rigtig god sikkerhed i at have en stærk og pålidelig generator, som Honda EU22i, med sig. Jeg bruger den nemlig som strømforsyning til alt lige fra mit krævende værktøj til følsom computer udstyr.

Udover at jeg får stabil strøm med inverter-teknologien, giver den mig også muligheden for nyde naturens omgivelser i ro og mag, da den er meget støjsvag. Så er det også en stor fordel, at den ikke vejer ret meget, så den er let at transportere rundt – til med under vanskelige forhold.

Den er måske ikke det billigste valg, men til gengæld er der ingen tvivl om, at det er ægte Honda-kvalitet. Når jeg ved, at jeg har en maskine, der bare kører år efter år, er jeg slet ikke i tvivl om, at min Honda EU22i er det bedste valg på lang sigt”,  udtaler Morten Vølund Andersen.

Hos Watter ApS er Honda EU22i generatoren en af dit mest populærere modeller.
Se den her: HONDA EU22i

Ønsker man nærmere information eller rådgivning om Hondas mange generatore hos Watter Aps, kan de kontaktes her:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.047