23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Conmas udvider flåden med 27 nye maskiner

Conmas har for nyligt udbygget produktsortimentet med 27 nye maskiner, som er eldrevet. Herunder er en gennemgang af de nye tilføjelser.

Hos Conmas har vi altid bestræbet os på at forbedre vores service og effektivitet, og vi er begejstrede for at kunne dele den seneste udvikling med vores kunder og samarbejdspartnere. Vores maskinflåde er netop blevet forstærket med en imponerende levering af 27 nye maskiner, der vil tage vores materialehåndtering til nye højder. Lad os dykke ned i de spændende tilføjelser, som tæller:

Ø  6 x El-stablere: Fleksibel håndtering af varer med vægt mellem 1200 og 1600 kg.

Ø  10 x El-palleløftere: Nem og sikker pallehåndtering.

Ø  11 x El-trucks: Alt fra alsidige 1,3-ton til robuste 5-tons modeller – kraftfuld materielhåndtering.

El-stablere: Fleksibilitet til at håndtere varer i alle størrelser
Vi har nu seks nye el-stablere, der er designet til at levere fleksibel håndtering af gods og materialer med en vægt mellem 1200 og 1600 kg. Disse maskiner giver mulighed for hurtigt og sikkert at løfte og transportere tunge varer rundt, men med en tårnhøj sikkerhed. Disse el-stablere styrker vores evne til at imødekomme forskellige behov og sikrer, at vores kunder kan regne med pålidelig og effektiv service, til hver en tid. 

El-palleløftere: Nem og sikker pallehåndtering
Ti nye el-palleløftere er nu en del af vores flåde, og de er skabt til at gøre pallehåndtering nemmere og bedre end nogensinde før. Disse el palleløftere er ikke kun nemme at betjene, men de øger også sikkerheden under håndteringen af paller. Med denne styrkning af vores sortiment, kan vi fortsætte med at forsyne vores samarbejdspartnere med udstyr, der hele tiden hjælper dem med at optimere deres arbejdsprocesser. Vores elektriske palleløftere sikrer effektivitet og råstyrke. 

El-trucks: Alsidighed og kraftfuld materielhåndtering 
Den største tilføjelse til vores flåde er elleve nye el-trucks, der spænder fra alsidige 1,3-ton modeller til robuste 5-ton modeller. Disse kraftfulde maskiner kan effektivt håndtere en bred vifte af opgaver. Alt fra lette løft til tunge materialehåndteringsopgaver, der kræver råstyrke og stabilitet. Denne brede fordeling af modeller og egenskaber gør det muligt for os at hjælpe et større spektrum af samarbejdspartner. Vores el-trucks egner sig til alt fra mindre lagre og distributionscentre, til store varegårde, værksteder og lagercentraler. 

Hvad betyder det?
Den seneste levering af 27 nye maskiner er et vigtigt skridt for Conmas i vores bestræbelser på at levere den bedste service og kvalitetsprodukter til vores kunder. Disse maskiner repræsenterer ikke kun det nyeste inden for teknologi inden for materialehåndtering, men de styrker også vores engagement i at opfylde og overgå vores kunders forventninger. Med implementeringen af disse maskiner i vores allerede store sortiment, kan vi fortsætte med at skabe værdi for vores kunder gennem effektiv og pålidelig service. 

Husk, at følge med på vores Facebook og LinkedIn-profil samt hjemmeside, for at holde dig opdateret. Her kan du også se billeder og videoer af vores produkter, hver gang de kommer ind af døren samt skal forlade lageret. 

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.047