23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan favner man som mindre virksomhed de mange muligheder, digitaliseringen bringer med sig?

Når digitalisering skaber ny forretningsværdi i FLK Cabin A/S

Produktivitet. Et nøgleord, der konsekvent forfølger de danske virksomheder i industrien, hvor fokus er på, hvordan vi kan arbejde smartere. Men vejen dertil er ikke noget, der sker fra dag til dag. Det tager tid og kræver løbende justeringer og forbedringer.

I dag åbner anvendelse af digital teknologi nye muligheder for virksomheder for øget produktivitet, men også bedre konkurrenceevne og nye forretningsmodeller.
Det er FLK Cabin et godt eksempel på, som udvikler og producerer kabiner til maskiner som bl.a. gravemaskiner, dumpere, rendegravere og gaffeltrucks.

For siden opstarten i 1967, har virksomheden udviklet sig helt enormt; fra simple konstruktioner til i dag, hvor kabiner betragtes som en arbejdsplads, som kræver, at der tages højde for forhold som støj, komfort, kvalitet og udsyn med henblik på at sikre, at kabinen skaber et sikkert og godt arbejdsmiljø for både fører og omgivelser.

Men vi skal 10 år tilbage i tiden, hvor Morten Skakke, nuværende ejer og administrerende direktør, overtager FLK Cabin, og han lynhurtigt ser, at der skal ske ændringer i tilgangen og processen til at producere kabinerne på.

Læs resten af Casen her

 

******************************************

Gå ikke glip af NTI's nyhedsbrev!

Vi har fokus på dig i vores nyhedsbreve. Gør som over 12.000 andre og tilmeld dig i dag.

Hold dig fagligt opdateret 
Skriv dig op til vores populære nyhedsbrev inden for din branche.

Få adgang til eksklusive invitationer til seminarer nær dig, webinarer om hvordan du udnytter dit software bedre, kurser samt tips og tricks til, hvordan du kan arbejde (endnu) smartere og mere effektivt. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Når du har tilmeldt dig, så husk at vælge de brancher, du er interesseret i:

Byggeri
GIS og infrastruktur
Facility Management
Industri og design
Plant og proces

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.063