23948sdkhjf

Kompetenceudvikling af medarbejdere hos Hedema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Hedema fokuserer hele tiden på at videreuddanne og udvikle sine medarbejdere for at fortsætte væksten og servicere kunderne på den bedste måde.

Konstruktør og projektleder Ronni Jacobsen, der er uddannet klejnsmed og produktionsteknolog, har været hos Hedema i fem år i afdelingen for bygningsstål. Ronni udvider løbende sine kompetencer ved at tage kurser og en projektlederuddannelse.

”Jeg har valgt at udvide mine kompetencer, blandt andet ved at tage denne projektlederuddannelse og ved at tilmelde mig kurser om de områder jeg arbejder med til daglig. Det gør jeg for at opnå ny viden og få nogle flere værktøjer i rygsækken, som jeg kan anvende i min arbejdsdag.

Jeg kan yde en ekstra indsats nu
"Jeg har jo ikke 30 års erfaring endnu, og der er flere punkter, hvor jeg gerne vil forbedre mig og indhente mere viden. Blandt andet manglede jeg værktøjer til at få søsat et projekt optimalt fra starten.
Efter vores EN 1090 og ISO 9001 certificering valgte jeg at deltage i nogle kurser om lovgivning og reglement om bygningsstål".

Jeg synes, at jeg kan bidrage mere selvstændigt nu og yde en ekstra indsats ved vores projekter fremover. Jeg vil gerne være så opdateret med viden og uddannelse som overhovedet muligt, så i fremtiden vil jeg også holde øje med mulighederne for at tage andre kurser/uddannelser, der kan styrke mine kompetencer, gerne mere indenfor projektstyring og ledelse generelt, da det har vakt min interesse.”

Projektlederuddannelse
Ronnis seneste kompetenceudvidelse er foregået med en projektlederuddannelse ved VIA University College i Horsens, hvor har fået styr på projektstyringsprocesser og projektlederens rolle i et projekt fra start til slut.

Maskinfabrikken Hedema i Horsens  arbejder hele tiden for at optimere arbejdsgange og processer - læs mere om indsatsen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.145