23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svejs dit tag med VARMLUFT - se den revolutionerende automat!

Endnu engang har vi hos Bergstrøm Plastteknik A/S mulighed for at præsentere en game changer indenfor tagdækning. Der er tale om den nye varmluftbaserede tagsvejseautomat VARIMAT - den er unik og møder et marked som i den grad skriger på alternativer til traditionel tagsvejsning.

REVOLUTIONERENDE FOR TAGBRANCHEN
De har gjort det igen - LEISTER Technologies - udviklet en fuldstændig el-drevet svejseautomat til svejsning af tagfolie og tagpap, men denne gang med revolutionerende og teknologiske nyheder. Den nye svejseautomat VARIAMT fås i 3 varianter - 300, Varimat 500 og 700.

Med VARIMAT 700 kan alle svejsninger monitoreres, dvs. at alle svejsedata lagres efter GPS koordinater og kan efterfølgende udskrives som kvalitetsikringsdokumentation.
VARIMAT 700 kan ændres fra 230V til 400V og vice verce med skift af kabel (plug & play) og skift af varmelegeme (plug & play).

Samtidig er VARIMAT 700 udstyret med LED lys så den oplyser svejseområdet dvs. at selvom solen er gået ned, så kan tagdækkeren fortsætte sit arbejde.

Se meget mere i videoen nedenfor. Der er også mulighed for at downloade et omfattende katalog med maskiner, tilbehør og vejledninger.

Bergstrøm Plastteknik A/S
Vallensbækvej 20A, 1. tv.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32095372
P nummer: 1015199136

Kontaktperson

PK
Preben Kristensen
Direktør
pk@bergstrom-plast.dk

Send til en kollega

0.156