23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Electables tilbudsleder, den erfarne elektriker Klaus Metnik

Med mange års erfaring som elektriker i bagagen sørger Klaus for, at vi har den rette kvalitet i vores tilbudsgivning.

Hos Electable har vi travlt med at udarbejde tilbud på el-entrepriser til en masse spændende byggeprojekter. Derfor valgte vi pr. 1. august 2023 at styrke teamet med Klaus Metnik i en nyoprettet stilling som tilbudsleder.

Klaus kommer senest fra en stilling som projektleder med ansvar for teknik hos Hoffmann A/S og beskriver sig selv som ”en ressourcestærk og erfaren allroundelektriker – og nørd i ordets fineste betydning”.

- I mit tidligere job som projektleder var det mig, der tog imod tilbud fra teknikleverandørerne. Den erfaring har jeg nu taget med mig over på den anden side af bordet. Jeg er metodisk stærk og kan forhåbentlig bidrage til, at vi får endnu mere kvalitet i vores tilbudsgivning, fortæller Klaus Metnik.

Klaus er hurtigt blevet en integreret del af dagligdagen på kontoret i Siloen i Frederikshavn. I tæt samarbejde med kollegaerne har han den seneste tid haft travlt med at udarbejde tilbud til et par større udviklingsprojekter, som vi forhåbentlig snart kan fortælle mere om.

- Jeg valgte at søge jobbet, fordi Electable sætter en ære i at skabe bygbare projekter. Det er alfa og omega for min arbejdsglæde at være i en virksomhed, der tror på, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde, åbenhed og gode relationer. Det er langt sjovere at gå på arbejde, når du ved, at du er med til at gøre en positiv forskel for kunden, siger Klaus Metnik.

Privat er Klaus Metnik bosiddende syd for Aalborg sammen med sin kæreste og teenagesøn. I fritiden spiller han padel og træner ungdomsspillere i badminton.

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.047