23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplekse tekniske løsninger til fremtidens seniorboliger

Fremtidens seniorboligkoncept hedder Bovieran og giver beboerne har overdækkede vinterhaver med behageligt klima året rundt. Electable har elinstallationer spiller – både i lejlighederne og de unikke fællesarealer.

Bovieran, et unikt seniorboligkoncept, bringer den varme atmosfære fra den franske riviera til Danmark, så beboerne kan forlænge udesæsonen i overdækkede vinterhaver. Her kombineres 55 andelslejligheder med unikke fællesfaciliteter, der er omhyggeligt designet for at skabe de mest komfortable rammer om et aktivt socialt liv.

Electable vandt el-entreprisen på det første Bovieran-projekt i 2018 i Frederikssund. Opgaven blev udført for Sjælsø Management og omfattede blandt andet branddøre, tagvinduer til temperaturregulering, adgangskontrol og WiFi i fællesområdet.
Efter et vellykket første projekt stod det klart for projektchef Thomas B. Johansen fra Sjælsø Management, at samarbejdet med Electable skulle fortsætte. Og indtil videre er det blevet til syv Bovieran-huse rundt om på Sjælland – senest i Helsinge, hvor byggeriet stod færdigt i marts 2023.

– Det er nogle komplekse tekniske løsninger, der kræver en betydelig indsigt. Vi havde ikke klaret det så gnidningsfrit uden Electables fleksibilitet, dedikation og ekspertise. De har vist deres værd siden det første Bovieran-hus og er kun blevet bedre med tiden. Det har styrket vores projektering og givet os mulighed for at udvikle projekterne yderligere, siger Thomas B. Johansen.

Teknisk indsigt og problemfri proces

- Vi er specialister inden for vores felt, og vores kunder vælger os på grund af vores tekniske indsigt og problemfri proces, hvor vi har dedikerede teknikerteams til at varetage hver opgave. Et team håndterer lejlighederne, mens et andet team tager sig af brandinstallationerne, og vores specialister binder det hele sammen, så alt spiller optimalt. Det er en af vores store styrker, forklarer Mats B. Nilsson, teknisk direktør hos Electable.

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.078