23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi er 2 uger væk fra årets vildeste konference om urban biodiversitet!

For fjerde år i træk afholder Building Green konferencen Build for Biodiversity om urban biodiversitet den 5. & 6. marts. Konferencen har de senere år udviklet sig til at være en af de førende events i landet om biodiversitet i det urbane miljø. Her mødes professionelle ildsjæle med interesse for at bruge det byggede miljø til at beskytte vores biodiversitet for at diskutere og blive klogere på de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller særligt byggebranchen i.

Biodiversitetskrisen er måske klimakrisens lidt oversete søster, men hvis vi lader den udvikle sig uhæmmet, vil konsekvenserne være mindst lige så skadelige for os mennesker som klimakrisen. Derfor bliver vi akut nødt til at se på, hvordan vi kan bruge alle de midler, som vi har – herunder byerne – til at støtte op om den skrøbelige biodiversitet og skrantende natur. Det kigger vi blandt andet nærmere på til dette års afholdelse af Build for Biodiversity den 5. & 6. marts. Som afslutning på konferencen runder Rasmus Vincentz af med en spændende peptalk. 

Opsamling og peptalk 

Som afslutning på konferencen samler Rasmus Vincentz fra Habitats op på de vigtigste og sjoveste pointer og laver koblinger til den videre udvikling af branchen. Udgangspunktet er Rasmus’ mere end 12 års erfaring med byggeri og biodiversitet, og konferencens to dage med oplæg og debatter. Målet er at lave en faglig, fornøjelig og fællesskabende opsamling på hvad har vi lært undervejs, og give bud på hvilke nye udfordringer, opgaver og muligheder, vi står overfor. Vær med på konferencen og få en opmuntrende peptalk og opsamling af Rasmus Vincentz, direktør, Habitats, inden du går fra konferencen. 

Mere end 250 personer har tilmeldt sig konferencen, men vi mangler dig! Tilmeld dig senest fredag og få glæde af særtilbuddet. Du kan nemlig spare 500kr. på din tilmelding. 

Tjek årets program ud her 

Tilmeld dig her og spar 500kr. på din tilmelding 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047