23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan vi så få noget ro!

Hos Vahle tager vi det som en selvfølge, at du ønsker dig komfort og luksus i hverdagen. Derfor er alle vores døre, der er hængslede i en karm, som standard udstyret med det, som vi kalder for blid lyddæmpning. Vi bruger de samme typer af tætningslister, som vi også bruger i vores certificerede lyddøre, for at opnå den bedste komfort og effekt. Ro er hverdagens nye luksus. Husk at skabe rammerne for det i dit hjem ✨

Det husker du sikkert fra skolen, for et godt indlæringsmiljø kræver ro 🤫

Når man forlader skolen og kommer ud i erhvervslivet, har man på samme måde brug for ro, så man kan koncentrere sig. Derfor har de fleste kontorer akustiklofter og andre lyddæmpende produkter.
Man kan endda også købe en lydtæt kasse, som man kan sætte sig ind i og nyde roen.

Men hvad så når man kommer hjem? Her har man også brug for at lydopdele hjemmet. Det kan fx være en god idé at gæstetoilettet er lydtæt. Det kan være en god ide, at man kan lukke af for lyden inde fra teenageren, der gamer på fuldt tryk. Det kan være dejligt med en lyddæmpende dør mellem stue og køkken, så man nyder at læse avisen i køkkenet samtidig med, at der ses fodboldkamp i stuen.
Der er ingen tvivl om at ro restituerer hjernen 🤩

Der er mange måder at slappe af på, og på at lade op til næste dag.

Med lyddæmpende døre kan du gøre rigtig meget for at skabe ro. 🚪
Har du ingen dørtrin, kommer lyden så under døren tænker du måske? Nej, man kan undvære dørtrin og samtidigt stoppe lyden. Vi bruger en justerbar sænkeliste, som kan tilpasses helt perfekt til både dør og gulv.

En anden god ting ved lyddæmpning er, at tætningslisten i karmen også fungere som lyddæmper, når døren lukkes. Man undgår nemlig lyden af trædørblad mod trækarm.
Man kan sige, at en god lyddæmpende dør ikke kan smækkes, da den slutter helt tæt.

Så er det sikkert kun få døre man kan få lyddæmpning på (spørger du muligvis). Nej da, det kan man få på alle døre med karm. Så lige meget om du er til klassiske fyldningsdøre eller er til moderne døre, så kan man få gavn af lyddæmpende døre.

Vahle A/S
Fabriksvej 5
8544 Mørke
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34587051
P nummer: 1017708593

Kontaktperson

DK
Dorthe Kidmose
Kommunikation & Marketing
+45 25343141 marketing@vahle.dk

Send til en kollega

0.047