23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måneden, der gik.. Februar

Februar har været en måned fyldt med spændende begivenheder, nyheder og milepæle for Nordjysk Lift. Vi har udvidet vores sortiment med kvalitetsfulde maskiner, samtidig med at vi har udlejet maskiner til nogle yderst spændende projekter. Derudover kunne vi slutte måneden af ved at fejre vores kåring fra E-handelsprisen! Lad os dykke ned i de vigtigste højdepunkter fra måneden, der gik.

Nye Manitou maskiner

Vi er tilfredse med at have udvidet vores maskinpark med topmoderne udstyr fra Manitou. Disse nye maskiner er ikke kun en tilføjelse til vores flåde, men en investering i vores evne til at levere de absolut bedste løsninger til vores kunder, uanset om det er privat eller erhverv og projektets størrelsesorden. Følgende maskiner blev tilføjet til vores sortiment: 

 • Manitou MRT 3060 teleskoplæsser: Denne alsidige maskine er perfekt til arbejde på højder og har en imponerende rækkevidde og løftekapacitet.
 • Manitou MLT 415 H teleskoplæsser: En kraftig og manøvredygtig maskine, der er ideel til både landbrugs- og byggeprojekter.
 • Manitou 280 TJ bomlift: Denne stabile bomlift er velegnet til både indendørs og udendørs arbejde og har en imponerende rækkevidde.

Projekter og samarbejder

Vi har været involveret i en række spændende projekter og samarbejder, der viser vores alsidighed og ekspertise. Som vi går de varmere måneder og foråret i møde, kommer der flere spændende projekter, som behøver det bedste materiel på markedet. Nogle projekter er større end andre, men vi er altid klar til at hjælpe og være en del af spændende og innovative projekter. Herunder er et udpluk af de største projekter, som februar bød på. 

Mandskabsvogne i Skagen

Dette maritime projekt omhandler renoveringen af et helikoperdæk på en boreplatform i Nordsøen. Arbejdet udføres i Skagen Havn, og hertil blev følgende udlejet: 

 • 6 mandskabsmoduler (10-pers) til i alt 60 personer
 • 4 kontormoduler til 16 personer
 • Et mødelokale til 20 mand

Gravemaskine i Hjørring

Dette projekt omhandlede bearbejdningen og forberedelsen af et større jordområde til et større industribyggeri i Hjørring. Her kom vores 26 tons gravemaskine med rotortilt fra Komatsu i spil - den var det perfekte valg til projektet, da den er udstyret med larvefødder, som sikrer ubesværet navigation gennem det mudrede terræn og sikrer effektiv udgravning.

Sindal Biogas

Her assisterede vi Sindal Biogas, som er i gang med et større projekt. De skulle bruge det bedste materiel til projektet, og valget faldt på Nordjysk Lift, hvilket vi er glade for. Vi udlejede følgende: 

 • 𝟮𝟮 𝗠𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗚𝗲𝗻𝗶𝗲 𝗯æ𝗹𝘁𝗲𝗯𝗼𝗺𝗹𝗶𝗳𝘁 – en alsidig bomlift, som er ideel til arbejde i store højder – samtidigt sikrer den nem adgang til de smalleste områder.
 • 𝟯𝟯 𝗠𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗺𝗯𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁 𝗹𝗶𝗳𝘁 - med en rækkevidde på 33 meter giver den adgang til høje arbejdsopgaver og sikrer effektivitet og sikkerhed på arbejdspladsen, med en tårnhøj løftekapacitet.
 • 𝟮𝟬 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗺𝗹𝗶𝗳𝘁 - en bomlift, der gør det muligt at udføre arbejde i højden med lethed og sikkerhed.
 • 𝟴 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹𝗹 𝘀𝗮𝘅𝗹𝗶𝗳𝘁 - en kompakt saxlift, som er perfekt til indendørs og udendørs opgaver og sikrer præcis og sikker adgang til arbejdsområdet.
 • 𝗟𝗶𝗲𝗯𝗵𝗲𝗿𝗿 𝟱𝟬𝟲 𝗹æ𝘀𝘀𝗲𝗺𝗮𝘀𝗸𝗶𝗻𝗲 - her fik Sindal Biogas en alsidig og pålidelig læsser, der kan håndtere lette og tunge opgaver.

Tivoli Friheden

Valget faldt på Nordjysk Lift, da Tivoli Friheden skulle bruge kvalitetsfuldt og pålideligt materiel til konstruktionen af deres nye rutsjebane, Vindfald, som åbner i sommeren 2024. Vi leverede følgende: 

 • 𝟮 𝘅 𝟯,𝟱 𝘁𝗼𝗻𝘀 𝗱𝘂𝗺𝗽𝗲𝗿𝗲 - kraftfulde dumpere, som letter transport af materialer og hjælper med at holde byggepladsen organiseret og effektiv.
 • 𝗘𝗻 𝗛𝘆𝗱𝗿𝗲𝗺𝗮 𝟵𝟮𝟮 𝗱𝘂𝗺𝗽𝗲𝗿 - perfekt til at håndtere tunge belastninger på byggepladsen og sikrer en problemfri arbejdsgang med en kapacitet på mindst 18 tons.
 • 𝗘𝗻 𝗩𝗼𝗹𝘃𝗼 𝗟𝟲𝟬 𝗴𝗿𝗮𝘃𝗲𝗺𝗮𝘀𝗸𝗶𝗻𝗲 - ideel til håndtering af forskellige tunge opgaver på byggepladsen.
 • 𝟮 𝗴𝗿𝗮𝘃𝗲𝗺𝗮𝘀𝗸𝗶𝗻𝗲𝗿 - uvurderlige til udgravning og jordarbejde i forbindelse med rutsjebanens opførelse.

E-handelsprisen - anerkendelse af vores digitale engagement

I slutningen af februar blev det en kendsgerning, at Nordjysk Lift er blevet tildelt en plads blandt de 20 bedste e-handler i Danmark for 2024. Dansk Erhverv, som står bag E-handlesprisen fra dens opstart i år 2000, fokuserer på afgørende faktorer og hædrer hvert år de virksomheder, som har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Nordjysk Lift er i 2024 blandt top 20 i kategorien bedste B2B-virksomhed med online omsætning under 200 mio. kr.

Vi er meget stolte og ydmyge over at være blandt de 20 bedste og sætter stor pris på anerkendelsen, som giver os en stor motivation for at stræbe efter top 5 samt en finaleplads. 

På vej mod foråret og nye projekter

Med februar bag os og forårets milde brise i luften, nærmer vi os en tid med fornyet energi og endnu flere spændende muligheder. Forårsmånederne bringer med sig en række nye projekter, og hos Nordjysk Lift er vi klar til at tage fat på dem.

Som dagene bliver længere og temperaturerne stiger, venter der os en sæson fyldt med nye opgaver, samarbejder og muligheder for at styrke vores forbindelser med kunder og samarbejdspartnere. Vi ser frem til at møde disse udfordringer med den samme entusiasme og professionalisme, som vores kunder kender os for. Hos Nordjysk Lift er vi klar til at løfte opgaven og fortsætte med at være din foretrukne partner inden for udlejning af materiel.

Husk at følge med på vores Facebook og LinkedIn profiler, for at være opdateret på dag-til-dag nyheder om nye projekter og materiel.

Du kan også hoppe ind på vores sortiment på hjemmesiden samt følge med i vores vidensunivers, hvor vi løbende udformer artikler om nye projekter og indkomne maskiner.

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643
P nummer: 1017739758

Send til en kollega

0.047